De culinaire orde herneemt de activiteiten met een plechtige ceremonie, een receptie en een luxueus banket.

Deelname kost 85 euro per persoon. Het officieel programma op maandag 16 september begint om 9.45 uur in Koksijde Golf ter Hille. Na aankomst en het ontbijt volgt een stoet naar de kapittelzaal en worden ereleden Hugo Pyfferoen (stichter paté De Beauvoorder) en Carl Decaluwé (gouverneur West-Vlaanderen) geïntroniseerd. Na de receptie volgt het banket in De Normandie.

Programma

  • 9.45 uur: aankomst van de confreries (Koksijde Golf ter Hille) - aankleden met toga's, vorming stoet
  • 10.30 uur: stoet van de ordes naar de kapittelzaal - onthaal gouverneur
  • 11 uur: Kapittel
    • Ontvangst door Georges Vanhoutte, stichter en erevoorzitter
    • Plechtige opening van het 23ste kapittel door Ronny Calcoen, prior
    • Duiding doel van de culinaire orde en de werking door Herman Rabaey, commissaris
    • Intronisatie van ereleden in de orde met aansluitend een receptie met St. Idesbaldbiers
  • 13 uur: lunch in De Normandie

Details & inschrijven

  • 85 euro, storten op BE19 7512 0607 3712
    BIC AXABBE22 (Culinaire orde van de Sint-Jacobsmossel) voor 7 september
  • Info: sintjacob.koksijde@gmail.com