In onze gemeente kan je lekker eten. Dat bewijzen onze talloze gerenommeerde restaurants.

Bij de lancering van de culinaire gids Gault&Millau voor 2023 vielen opnieuw negen Koksijdse restaurants in de prijzen: we zetten ze voor jullie op een rij.

  • Mondieu (14,5)
  • Carcasse (14 - stijger)
  • Julia (13,5)
  • Nils (13,5)
  • Oh-restaurant (13,5)
  • Sea Horse (13)
  • De Huifkar (12)
  • Keukenhof (12)
  • Bistronomie Eglantier (12)

Koksijde telt daarnaast nog talloze leuke en gezellige plekjes om culinair te genieten.

Wat een prestatie! Koksijdenaar Hendrik Dierendonck valt nog eens in de prijzen

De sterslager is al jarenlang een wereldwijde referentie in zijn sector. Zijn restaurant Carcasse heeft al enkele jaren een Michelinster en recent viel hij opnieuw in de prijzen als stijger bij de lancering van Gault&Millau 2023. Tijdens de World Steak Challenge in het Ierse Dublin kaapte Dierendonck een gouden en zilveren medaille weg. Voor deze uitdaging selecteerde Hendrik stukken die gerijpt worden volgens de ‘oedslach’-techniek van zijn vader. Een mooie beloning voor de slager die de prijzen opdraagt aan zijn vader. Proficiat! We zijn trots op al onze ondernemers, kijk snel op op koksijde.be/kooplokaal en ontdek het gigantische aanbod.

Hendrik Dierendonck