De Vlaamse Duinencross in Koksijde wordt op donderdag 5 januari de vijfde manche en nieuwkomer op de kalender van de X²O Badkamers Trofee maar uiteraard geen nieuwkomer in het crosslandschap. Niemand minder dan Roger De Vlaeminck won in 1969 de eerste editie. Sven Nys is met zeven zeges recordhouder.

Meer lezen

De feestdagen zijn een periode van gezellig samenzijn met vrienden en familie. Ook van lekker eten en drinken. Om zonder schuldgevoel te genieten, biedt onze sportdienst een waaier aan activiteiten aan. Blijf het hele jaar fit.

Meer lezen

De sportdienst organiseert vanaf januari opnieuw Multimove voor kindjes in de tweede en derde kleuterklas.

Meer lezen

Op donderdag 13 oktober organiseerde de sportdienst opnieuw het recreatief petanquetoernooi Wisselbeker Schepen van Sport in de Bolledroom.

Meer lezen

Op sportpark Hazebeek, recht tegenover de Skateplaza, ligt een nieuw omnisportveld. Je kan er voetballen op grote en kleine doelen.

Meer lezen

Zet zaterdag 7 januari zeker in je agenda want dan vindt de Winterwandeldag plaats. Ondertussen al de vijftigste editie.

Meer lezen

Sierlijk glijden over het ijs of voor de tiende keer de driedubbele axel proberen? Dat kan van donderdag 22 december t.e.m. zondag 8 januari op de ijspiste voor het gemeentehuis.

Meer lezen