Profiteer van de kerstvakantie en grijp je allerlaatste kans om de tentoonstelling 'Private Parts' van Joëlle Dubois te bezoeken. Meteen ook het moment om de setting van Ten Bogaerde te herontdekken, want ook de erfgoed- en natuursite en het werk van George Grard verdienen jouw aandacht.

Je kon er de afgelopen maanden niet naast kijken: Joëlle Dubois was alomtegenwoordig in ons straatbeeld. Denk aan de roze strandtassen met de afbeelding van haar hondje Milo. De dubbelzinnige titel van deze tentoonstelling verwijst naar de meest intieme delen van ons lichaam, maar ook naar wat we meestal voor onszelf houden.

Ode aan zoekende generatie

Het werk van Joëlle Dubois is direct en kwetsbaar, confronterend en herkenbaar. Ze brengt een ode aan een generatie die haar weg zoekt in een veranderende wereld. Daarvoor gebruikt Dubois een beeldtaal die kleurrijk en toegankelijk is. Achter de felle kleuren en speelse taferelen gaat wel meer schuil dan je op het eerste zicht verwacht.

Gidsbeurt

Wie zich wil verdiepen in het werk en het leven van Joëlle Dubois, sluit best aan bij één van de laatste gidsbeurten.

  • zaterdag 23 en zaterdag 30 december om 14.30 uur

Cadeautip!

Wil je origineel uit de hoek komen met je eindejaarscadeautjes? Kom dan zeker eens langs in de shop van Kunstencentrum Ten Bogaerde. Met een mooi geïllustreerde catalogus, hippe sokken, een lekker biertje of een set postkaarten scoor je zeker en vast!

© Denis Decaluwe

Openingsuren 

Tijdens de kerstvakantie (23 december t.e.m. 7 januari): 

  • zondag tot vrijdag: 10 - 17 uur
  • zaterdag: 14 - 17 uur
  • gesloten op maandag 

Buiten vakantieperiodes

  • zaterdag: 14 - 17 uur
  • zondag: 10 - 17 uur

Gesloten op 24, 25, 26 en 31 december & 1 en 2 januari.

Les je dorst in Brouwerij Sint-Idesbald: www.brouwerijsintidesbald.be