IJsberen zijn hot in Koksijde. Duik samen met je geliefde en vrienden in zee op zaterdag 10 februari en steun het goede doel. De opbrengst gaat naar vzw Kiekafobee voor de huur van twee appartementen in Koksijde.

Meer lezen

Prins Dimi krijgt opnieuw de sleutels van Koksijde en dan kan alles. Trek je gekste kostuum aan en maak onze straten onveilig. Een clown die een superheld wil zijn, een lieveheersbeestje met strepen of een krokodil met zevenmijlslaarzen.

Meer lezen

De liefde is groot in Koksijde en dat willen we met iedereen delen. Zin in een valentijnse shoppingervaring? Doe dan tussen 1 februari en 10 maart je boodschappen in de winkelstraten van Sint-Idesbald, Koksijde en Oostduinkerke. Zeker de Zeelaan is de moeite om langs te gaan.

Meer lezen

Beroemd in binnen- en buitenland. Helmut Lotti staat bekend om zijn uitzonderlijk zangtalent en zijn veelzijdigheid. Zijn stem kan verschillende muziekstijlen en genres aan waardoor hij een artiest is die klassieke muziek met moderne invloeden combineert. Deze zomer komt de rasartiest naar onze gemeente. Op vrijdag 26 juli krijg jij dus de kans om Helmut live aan het werk te zien.

Meer lezen

De jaren zeventig in de Verenigde Staten waren woelig. Op dat moment ontstaat een subcultuur van hiphop en urban dance die opkomt voor de verschoppelingen en zwakken.

Meer lezen

De traditionele bloemenjaarmarkt op paaszaterdag verandert dit jaar in een lentebelevenis. Vier dus op zaterdag 30 maart de lente in onze Zeelaan. De Lentejaarmarkt brengt alles samen wat je nodig hebt om je tuin lenteklaar te maken. En méér!

Meer lezen

Op zaterdag 6 april (van 11 tot 17 uur) tovert VVV Koksijde-Oostduinkerke het Theaterplein om tot een kinderparadijs tijdens de allereerste kinderrommelmarkt. De kans voor jonge verkopers tot 16 jaar om hun schatten aan oud speelgoed te delen met anderen.

Meer lezen

Voorjaarsontwaken werd gepubliceerd in 1891, maar pas voor het eerst opgevoerd in 1906. Jonge mensen, scholieren nog, worstelen met zichzelf.

Meer lezen