We dompelen je nog even onder in een reeks kleurrijke hoogtepunten uit de krokusvakantie! De knuffelduik bracht een golf van vreugde en warmte. Allemaal voor het goede doel. Cupido schoot raak in de Zeelaan! De winkelstraat kleurt vurig rood! En carnaval barstte los met een feestelijke explosie van confetti (én regendruppels).

Ben je nog helemaal in de vakantiesfeer? Wil je nog even met ons terugblikken? Onze fotografen en videograaf gingen op pad! Opspattend water van de ijsbeerduikers konden we net vermijden. Water van de vele regendruppels tijdens de carnavalstoet daarentegen? Gelukkig zorgden heel wat kleurrijke figuren en 1.000den vlokjes confetti voor voldoende sfeer. Geniet je nog even mee?  

VIDEO: Knuffelduik 2024

Video

Knuffelduik: koude golven, warme knuffels (10/02)

Maar liefst 701 dappere ijsberen namen een verfrissende duik in de koude golven! De meest creatieve outfits zorgden voor een kleurrijk spektakel. De dans- en zumbasessies - ideale opwarmers - brachten de sfeer er helemaal in! Na de duik was de feesttent the place to be! Hij werd gevuld met warmte, plezier en muziek van De Faute Bendt als hoogtepunt. Een spetterend vuurwerk sloot de dag af! De opbrengst van de Knuffelduik gaat naar vzw Kiekafobee. 

#Maandvandeliefde: romantiek in de Zeelaan

Laat je betoveren door de romantische sfeer in de Zeelaan tijdens de 'Maand van de Liefde'! De straat is getransformeerd in een echt liefdesparadijs. Liefdevolle beelden, warme sfeerverlichting, cupido en heel wat hartjes in de etalages (yes, ook onze handelaars zijn in een romantische mood) zorgen voor een overvloed aan liefde. Romantische bui? Doe dan zeker nog mee aan onze fotowedstrijd (t.e.m. 10/03). 

Alaaf! Alaaf! Prins Carnaval kreeg de feestsleutel! (10/02)

Met de benoeming van prins Carnaval en zijn gevolg kon het feest helemaal losbarsten! Dimitri Callewaert volgde zichzelf op als Prins. Martin Desaever en Mike Debruyne kregen de titel van schildknaap. Keizer Fernand Dorné en Keizerin Marijke Storm vormden het seniorenprinsenpaar. Prinses Alicia en prins Shahin waren trots het jeugdprinsenpaar.

VIDEO: Carnaval, we blikken terug met een knal!

Video

Confetti-regen... wie kan daar niet tegen? (11/02)

Een echt kleurenspektakel in Oostduinkerke! Regendruppels veranderden in confetti, de straten vulden zich met muziek, plezier en ... knotsgekke stoetkarren. Want tijdens carnaval is alles mogelijk.

Kindercarnaval haalt Jommeke van stal (14/02)

Een explosie van kleur en vreugde in Koksijde! De kindercarnavalstoet - vol prachtige praalwagens - bracht héél veel blije gezichtjes met zich mee! Confetti, slingers, gekke hoedjes... het was vandaag één groot feest! (ook achteraf in het c.c.CasinoKoksijde). En ... we mochten een speciale gast verwelkomen! Wow! Jommeke!