De leden van het college van burgemeester en schepenen wensen jou het beste voor volgend jaar. 

Marc Vanden Bussche

"Ik wens jullie allemaal en bovenal een goeie gezondheid in 2022. De voorbije jaren toonden aan dat een goeie gezondheid het allerbelangrijkste is."

Stéphanie Anseeuw

"Ik wens iedereen een zorgeloos 2022 toe, veel leuke momenten in onze mooie gemeente en vooral een goede gezondheid voor iedereen. Gelukkig nieuwjaar."

Guido Decorte

"Ondanks deze bijzondere tijden, mijn beste wensen voor 2022. Ik wens je al wat het leven sprankelend maakt en ‘bubbels’ geeft! Koester het leven, dan wordt het alledaagse terug bijzonder."

Lander Van Hove

"Ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar, met lieve mensen om je heen. Mensen die van je houden om wie je bent, in wie je een stukje van jezelf herkent. Tijd om van de kleine dingen te genieten. Rust om stil te staan bij mooie momenten, sterkte om tegenslagen te overwinnen, vriendschap om je hart te verwarmen, humor om wat somber is te kleuren."

Dorine Geersens

"Mag elke dag in het nieuwe jaar, de beste dag van het jaar zijn. Vol hoop dat het beste nog moet komen. Met elkaar en voor elkaar."

Dirk Dawyndt

"Voor de sportievelingen hoop ik op een succesvol 2022. Ook duim ik voor een recordzomer voor onze vele commerçanten en natuurlijk wens ik dat iedereen gezond en gelukkig blijft in 2022. Santé!"

Ivan Vancayseele

"2020-2021: corona zaaide onrust in onze geest. Laat die geest tot rust komen in 2022 en het hart zal zich openen. Dan wordt alles duidelijk. Dat alle mensen in 2022 innerlijke rust vinden: leef, adem, lach en neem de tijd. Gelukkig nieuwjaar!"

Burgemeester Marc Vanden Bussche
Stéphanie Anseeuw
Guido Decorte
Lander Van Hove
Dorine Geersens
Dirk Dawyndt
Ivan Vancayseele