Het kankeronderzoek vooruit helpen? Daar zet Koksijde de schouders onder. Daarom zijn we op 5 september gastgemeente van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker.

Meer dan 500 teams van vier lopers komen op 5 september aan de start op de luchtmachtbasis. Sfeer gegarandeerd. Wil je dit alles niet missen én meteen ook het kankeronderzoek mee een boost geven? Steek tijdens de 100km-run dan een handje toe als vrijwilliger. Als vrijwilliger ben je even onmisbaar als de lopers zelf. Dankzij jouw hulp zorg je er mee voor dat er zoveel mogelijk geld naar kankeronderzoek gaat. Zo maak ook jij rechtstreeks het verschil.

Geef je dus meteen op als vrijwilliger.

Denk er wel aan dat je als vrijwilliger moet aantonen dat je volledig bent gevaccineerd of dat je net een negatieve coronatest aflegde. Vaccinatie is immers de meest effectieve manier om tijdens de 100km-run samen een coronaveilige omgeving te creëren.

Kom op tegen Kanker zorgt uiteraard ook voor de nodige hygiënische maatregelen, zodat ook helpen als vrijwilliger voor iedereen aangenaam en veilig is. Heb je hier nog vragen over, neem dan gerust contact op via 100kmrun@komoptegenkanker.be.

Hopelijk zien we jou op 5 september in Koksijde, als loper of als vrijwilliger. Alvast heel erg bedankt voor je inzet!