Volgens zijn eigen website is Jens Bouttery drummer-componist. Maar Jens staat vooral bekend als creatieve duizendpoot en talentvol uithangbord van Koksijde. 

Meer lezen

De tijd dat we mensen ouder dan 55 jaar als senioren beschouwden, ligt al ver achter ons. En dat bewijst de vereniging 55+ Actief / Vief Koksijde. Een dynamische vereniging die actief zijn hoog in het vaandel draagt. Tij-dingen sprak met Kris Thibaut, voorzitter van 55+ Actief / Vief Koksijde.

Meer lezen

Elouise Calcoen (23) zwaait binnenkort af als Mieke Garnaal. Samen met haar eredames blikt ze terug op een turbulent mandaat van twee jaar.

Meer lezen

Bij Ariane Vyvey zit Koksijde in het bloed. Ze is al jaren K-ambassadeur. Iemand met een passie voor onze gemeente, een passie die ze graag deelt met anderen. Zo staat Erfgoeddag jaarlijks omcirkeld in haar agenda. Dat was nu niet anders, al zag het programma er noodgedwongen wel anders uit.

Meer lezen

In de rubriek De fakkel van Koksijde draagt een inwoner het woord over aan iemand anders. De enige voorwaarde is dat hij of zij een directe link moet hebben met Koksijde. Ineke Kerkhof kreeg de fakkel in mei en gaf die door aan Els Snauwaert.

Meer lezen