Ben je op zoek naar een leuk, origineel en lokaal cadeau? Dan is deze bon de geknipte keuze. Dankzij de KoksijdeBon geniet je een jaar lang van wat onze handelaars bieden.

Iedereen kan de KoksijdeBon online kopen. Met één klik bepaal je zelf hoeveel je aankoop waard is. Ook Lokaal Bestuur Koksijde gebruikt de KoksijdeBon voor eigen acties: bij wedstrijden en jubilea of als geboortepremie (zie kader). Een win-winsituatie dus!

Hoe werkt het?

De KoksijdeBon heeft een unieke QR-code. Bij een aankoop scant de handelaar deze code. Het bedrag van aankoop wordt afgetrokken van het totaal. Zo kan je met het resterende bedrag terecht bij een andere handelaar. De KoksijdeBon is één jaar geldig (start vanaf de aankoopdatum).

Waar koop ik mijn KoksijdeBon?

De KoksijdeBon koop je online via of de dienst Toerisme. Ook voor het overzicht van de deelnemende handelszaken kan je er terecht.

Handelaars: schrijf je in

Ben je handelaar en nog niet ingeschreven: waar wacht je op? Inschrijven is gratis, via een link op de website. Voor de KoksijdeBon wordt samengewerkt met het Cirklo-systeem van Belfius. Die zorgt voor een veilige en vlotte transactie.  Doe het nu!

Koop Koksijde: welkom in ons shoppingparadijs

Door lokaal te kopen, steunen we onze eigen economie en zorgen we voor elkaar. Ontdek onze lokale ondernemers. Ze helpen je verder bij je zoektocht naar het perfecte product.

Kersverse ouders krijgen KoksijdeBon als geboortepremie

De gemeenteraad besliste eind april dat de KoksijdeBon de opvolger wordt van de traditionele geboortepremie. Wist je dat er gemiddeld 100 kindjes per jaar worden geboren in onze gemeente? Lokaal Bestuur Koksijde stort niet langer 200 euro op je rekening. Sinds 1 mei krijgen de trotse mama en papa datzelfde bedrag via de KoksijdeBon.  Zo maken we de ouders (in onze gemeente gedomicilieerd, red.) én onze lokale handelaars blij met het heuglijke nieuws.