Honderdduizenden blokken zorgen voor deze unieke expo die loopt vanaf 3 juli t.e.m. 28 augustus in het cultuurcentrum CasinoKoksijde.

Dirk Denoyelle houdt halt in Koksijde na een doortocht in LEGO Masters op VTM, Stukken van Mensen op Play 4 en met een eigen kunstwerk in de grootste Belgische Lego®-winkel. Hij toont indrukwekkende kunstwerken rond thema’s zoals muziek, comedy, natuur en dieren. En als je wil, ga je zelf aan de slag met de beroemde blokjes.

Nieuw: een blik achter de schermen van een professionele LEGO®-kunstenaar

Neem plaats in de theaterzaal en bekijk exclusief beeldmateriaal waaronder een reportage over Dirk Denoyelle, fun facts over LEGO®-sculpturen en een unieke kijk op enkele projecten van Denoyelle.

Make & Takes

Amazings is de ontwerper van een reeks taferelen in LEGO®-blokken die verwijzen naar onze gemeente waaronder een golfer, een garnaalvisser te paard en een surfer. Verzamel deze make & takes en neem ze als aandenken of collector’s item.

Elke dag open (behalve op zondag) van 10 tot 17.30 uur.

Prijs: 7 euro (gratis tot 4 jaar)

WIN een rondleiding & workshop door Dirk Denoyelle

Via een winactie maak je kans op een exclusieve rondleiding en op een workshop gebaseerd op 'LEGO  Serious Play®’ met de kunstenaar.