Alle bonnen die Lokaal Bestuur Koksijde uitgeeft, zitten voortaan in hetzelfde jasje. Of het nu gaat om een jubileum, een wedstrijd of een relatiegeschenk.

De KoksijdeBon werd al gelanceerd in het kader van de TopeSterk-actie van het Sociaal Huis. En krijgt nu een vervolg. De KoksijdeBon zorgt voor herkenbaarheid en Lokaal Bestuur Koksijde benadrukt hiermee nog eens dat we moeten kopen bij onze handelaars. Koop lokaal.

Ben je ondernemer?

Dan kreeg je al een bericht van onze dienst Lokale Economie om je te registreren.
Nog niet geregistreerd? Doe dat vandaag nog en volg het voorbeeld van je collega’s.

Inschrijven als handelaar?

Dat kan gemakkelijk via de link op onze webpagina www.koksijde.be/koksijdebon
De dienst Lokale Economie bekijkt elke aanvraag. Bij bevestiging ontvang je een e-mail met uitleg. Problemen bij de registratie? Mail dan naar support@cirklo-light.com.

Hoe werkt het?

De KoksijdeBon heeft een unieke QR-code. Bij een aankoop met de bon wordt deze code gescand (met smartphone of tablet) door de lokale handelaar. Het bedrag van aankoop wordt afgetrokken van het totaal. Ook de geldigheidsduur van de bon staat erop vermeld. Hou dit goed in de gaten.

Terugbetaling?

De terugbetaling verloopt via Belfius waarbij het bedrag van de aangekochte producten binnen enkele werkdagen op je rekening wordt gestort. De administratieve last blijft heel beperkt.

KoksijdeBon zorgt voor extra promotie

  • vermelding deelnemende handelaars op de website
  • deelnemende handelszaken krijgen een etalagesticker
  • aandacht in de gemeentelijke communicatiekanalen (Tij-dingen en sociale media)

Twijfel dus niet langer en registreer je vandaag nog.

Meer weten?

Dienst Lokale Economie
058 53 30 36