Zoek je deze zomer naar avontuur, muziek en nieuwe vrienden? KOKONUTS YOUTH BAR opent zijn deuren voor de zomerervaring die je niet wil missen.

Je moet niet reizen naar exotische stranden om dat typische zomergevoel te ervaren, want je vindt het in onze eigen gemeente. Ver van huis en toch op fietsafstand. Prachtig toch?

Het was een vraag die sterk leefde onder de plaatselijke jongeren: in een enquête gaf 95 procent van onze jeugd aan dat ze een speciale plek wilden. Een plek om zichzelf te zijn en nieuwe mensen te leren kennen. Een plek om te chillen.

En zo werd KOKONUTS YOUTH BAR geboren, een bruisende pop-up jeugdhotspot in het hart van sportpark Hazebeek.

Kokonuts zomerbar

>> De zomerbar opent op vrijdag 5 juli met een muziekfestival. Een niet te missen start van de zomer.

Wat maakt KOKONUTS YOUTH BAR zo speciaal?

  • Democratische prijzen: geniet van een uitgebreide selectie drankjes aan budgetvriendelijke prijzen.
  • Themadagen die je niet wil missen: laat je verrassen door dj's, livebands en filmavonden. Elke avond is anders.
  • Spectaculaire opener: op vrijdag 5 juli start de zomer met een knal. Een muziekfestival met verschillende artiesten die het podium in vuur en vlam zetten. Dat feestje mag je echt niet missen.

Zet het in je agenda

  •  de hele zomer open van woensdag tot en met zaterdag:
    • woensdag en donderdag: 16 tot 22 uur
    • vrijdag en zaterdag: 16 uur tot middernacht

Je vindt ons hier: sportpark Hazebeek, vlakbij 't Tuttertje.

Een plek waar verhalen beginnen

Ook het jouwe? "Het idee dat we samen met vrienden kunnen genieten van de zomer, met goede muziek en leuke activiteiten, maakt KOKONUTS YOUTH BAR de plek waar ik mijn zomer wil doorbrengen", zegt Emma (17), één van de enthousiaste jongeren die de enquête invulde.

KOKONUTS YOUTH BAR is een plek waar herinneringen worden gemaakt, vriendschappen worden gesmeed en de zomer tot leven komt. Kom dus zeker langs. Volg ons op sociale media @jeugddienstkoksijde voor de laatste updates en markeer de openingsdatum (5 juli) in je agenda. Neem voor meer informatie contact op via nathalie.martens@koksijde.be

Jobstudenten zullen de zomerbar openhouden. Voor en door de jeugd dus. De sollicitatieprocedure liep tot 26 februari. Toch nog superenthousiast? Neem contact op via jeugddienst@koksijde.be
Misschien zijn er nog een paar shifts die moeten worden ingevuld.