...en je leert nog iets bij ook. Op vrijdag 12 mei organiseert Huis van het Kind een gezellige Gezinsmarkt. (Groot)ouders, opvoeders en kinderen maken er op een leuke, interactieve manier kennis met organisaties die in en rond Koksijde bezig zijn met opvoeding.

We zorgen voor een springkasteel, een schminkstand, een clown, topsfeer en leuke muziek. Of ontdek de game-caravan en de fotobooth. Iedereen is doorlopend welkom van 15 tot 20 uur. Gratis.

Randanimatie

We zorgen voor een springkasteel, een schminkstand, een clown, topsfeer, leuke muziek enz.. Of ontdek de game-caravan: volledig omgebouwd voor de gamers met vier PlayStation 5-consoles die op volle toeren draaien.

Waar en wanneer is da feestje?

  • Op vrijdag 12 mei, iedereen is doorlopend welkom van 15 tot 20 uur.
  • Huis van het Kind, Zeelaan 42
  • Toegang en animatie is gratis, drankjes en eten (foodtruck) aan lage prijzen.

Fotobooth

Wil je een herinnering aan deze namiddag? Poseer in de fotobooth of maak een slapstickfilm met Movie Mike. Speel jij mee als figurant? Kuier door de Gezinsmarkt, je krijgt heel wat nuttige (opvoedings)tips.

Is samenwerking met: de gemeentelijke kinderopvang, de jeugddienst, de bibliotheek, de sportdienst, het Sociaal Huis, de speelotheek en heel wat externe partners als de Gezinsbond, ECK De Wieg, Rode Kruis, Osio, etc.