Bewegen Op Verwijzing helpt je om meer te bewegen.

Dankzij dit project kunnen artsen patiënten met een gezondheidsrisico doorverwijzen naar een Bewegen Op Verwijzing-coach. Doel? De zittende Vlaming met een gezondheidsrisico doen bewegen.

Je krijgt van je coach een beweegplan op maat: een dagelijkse fietstocht naar je werk, een wekelijks zwemuurtje of een dansworkshop. De coach zoekt wat het best bij jou past en zij motiveert je. Ook de lokale sportverenigingen doen mee.

Bedoeling is dat elke deelnemer zijn of haar weg naar een actiever leven op termijn zelfstandig kan voortzetten. Het aantal consultaties bij de coach bepaal je zelf. Er ligt een maximum op zeven uur individuele begeleiding.

Alleen maar voordelen

  • Je beweegt dubbel zoveel na begeleiding.
  • Bovendien voel je je beter in je vel, kom je vaker buiten en heb je meer sociaal contact.
  • Extra: dankzij Bewegen Op Verwijzing profiteer je van lage tarieven, want je betaalt 5 euro per kwartier voor een individuele sessie en 1 euro per kwartier in groep.

"Mijn doel en passie? Samen met jou zoeken hoe je gezonder, fitter en productiever kan leven. We zetten kleine stapjes, voor een grote verandering. Contacteer mij en ik doe mijn uiterste best om ook jou de kracht van beweging te laten ervaren. Zet nu de eerste stap." Joke Battel, coach