Schrijf je vanaf half juli in voor de groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterijen.

Bespaar op je energiekosten en word minder afhankelijk van jouw stroomleverancier.

Zonnepanelen blijven een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank. Bovendien stijgt de waarde van je eigendom als er zonnepanelen liggen. Ook dit jaar krijg je de kans om via de Provincie West-Vlaanderen deel te nemen aan een groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterijen. Door samen aan te kopen, verkrijgen we een scherp groepsvoordeel. De groepsaankoop houdt rekening met een maximum van 10 kWp geïnstalleerd vermogen, dit komt overeen met ongeveer 40 panelen.Voeg een thuisbatterij toe aan je zonnepanelenpakket als je je zonne-energie wil opslaan. Je vergroot je zelfconsumptie en bespaart nog meer op je energiefactuur.

Niet alleen de inwoners van West-Vlaanderen, maar ook zelfstandigen, kleine of middelgrote ondernemingen, kunnen inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterijen. Appartementsgebouwen komen hiervoor niet in aanmerking.

Hoe werkt de groepsaankoop?

  1. Schrijf je in via www.west-vlaanderen.be/solar, inschrijven is vrijblijvend. Hoe sneller je inschrijft, hoe sneller je een persoonlijk voorstel ontvangt. Lees de andere stappen op www.tij-dingen.be
  2. Stap 2: persoonlijk voorstel. Je ontvangt een persoonlijk voorstel, op basis van jouw inschrijvingsgegevens en met een indicatie van jouw rendement.
  3. Stap 3: Jij kiest. Vind je het aanbod interessant? Accepteer dan je persoonlijk voorstel. Intussen kan je met al je vragen terecht op onze online informatiesessie. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging zodra je bent ingeschreven.
  4. Stap 4: Inspectie. Nadat je het voorstel accepteert, inspecteert de winnende leverancier je dak en/of de locatie voor de thuisbatterij.
  5. Stap 5: Installatie. Ga je akkoord met de definitieve offerte? Dan wordt jouw zonnepanelensysteem op je dak en/of de thuisbatterijen geplaatst.

Meer info? www.west-vlaanderen.be/solar of op het gratis nummer 0800 26 829 (werkdagen van 9 tot 17 uur) of zonwestvlaanderen@ichoosr.com