Op donderdag 22 september vond de jaarlijkse verwenuitstap plaats. Het Sociaal Huis bedankte zo 80 vrijwilligers voor hun inzet.

Een dagje Pairi Daiza

Om 7 uur werden de 80 vrijwilligers verrast door het team van de vrijwilligersdienst met een dansje verkleed in dierenkostuums. Hilariteit alom en de toon was gezet voor een leuke dag!

De bijna twee uur durende busrit werd aangenaam ingezet met een schitterende zonsopgang, een glaasje cava en een goodie bag om de knorrende magen te stillen. Aangekomen in Pairi Daiza scheen de zon volop. In vier verschillende groepen kregen ze de kans om met een gids de pracht van het park te bewonderen. De interessante weetjes waren mooi meegenomen.’s Middags werden ze opnieuw verwend met een lekkere lunch in restaurant Oasis. In de namiddag stapten de vrijwilligers dan aan boord van de trein die het volledige park toonde. Een ideaal vervoersmiddel voor de minder mobielere vrijwilligers.Na nog wat vrije tijd keerde de groep moe maar voldaan terug naar Koksijde.

Bedankt vrijwilligers!

Wil jij ook deel uitmaken van deze fijne groep? Zin om nieuwe contacten uit te bouwen of wil je je inzetten voor je medemens? Kom dan langs voor een kennismakingsgesprek. Katrien Debruyne en Anne-Sophie De Deckker ontvangen je graag. Info: 058 53 43 30 of vrijwilligers@sociaalhuiskoksijde.be