Koksijde legt u als tweedeverblijver graag in de watten. Zoals elk jaar informeert deze uitgave van Tij-dingen u over jullie tweede thuis. De redactie selecteerde nieuws, blikvangers en aankondigingen.

Beste tweedeverblijver

Heel wat activiteiten vinden plaats deze zomer. Denk maar aan Night of the Proms, de tennistoernooien (Flanders Ladies Trophy en Koksijde Men’s Trophy) en de straattheaters. Hou daarom onze socialemediakanalen in de gaten.

Bekijk het volledige programma op www.visitkoksijde.be.

Burgemeester

Onze horeca-uitbaters, winkeliers en andere ondernemers staan te popelen om u te ontvangen

U ziet dat ons infoblad er dit jaar helemaal anders uitziet. Koksijde is een dynamische gemeente en de redactieraad vertaalde dat in een nieuwe huisstijl van Tij-dingen. We lanceren dit jaar in primeur ook een digitaal magazine voor onze tweedeverblijvers. Op www.tij-dingen.be/tweederesidenten staan extra foto’s, interviews en geüpdatete informatie.

Koksijde heeft veel te bieden. Onze vorige slogan luidde niet voor niets Koksijde, een zee van mogelijkheden. En die vlieger gaat nog steeds op. Denk maar aan onze brede stranden, natuurgebieden en erfgoedparels.

Ik herhaal graag de oproep om lokaal te shoppen. Onze horeca-uitbaters, winkeliers en andere ondernemers staan te popelen om u te ontvangen. Ze hebben het zwaar gehad en ze verdienen uw steun. Ook om te wandelen en te fietsen blijft Koksijde een hotspot. En maakte u al kennis met onze vier surfclubs?

Gebruik onze K-pas! Die biedt heel wat voordelen. 

Ook belangrijk om mee te geven is dat Koksijde aan de top staat qua vaccinatiegraad, een extra reden om een (hopelijk) zorgeloze zomer tegemoet te gaan.

Ten slotte nog een warme oproep aan alle tweederesidenten om de K-pas te gebruiken, want die biedt heel wat voordelen.