De K-pas bezorgt dezelfde inwonersvoordelen aan tweederesidenten. En wat zijn die voordelen dan? We geven alvast een voorsmaakje. Laat je kans niet liggen om van deze voordelen te profiteren.

Je hebt gratis toegang tot de gemeentelijke musea (Kunstencentrum Ten Bogaerde en Abdijmuseum Ten Duinen) en het Museum Paul Delvaux. Ook geniet je 15 procent korting op het lidmaatschap in Koksijde Golf ter Hille. Je mag de sportaccommodatie gebruiken aan dezelfde huurprijs als inwoners.


Plus heb je voorrang bij inschrijving voor sportkampen (als de ouders tweedeverblijvers zijn) 60-plussers hebben toegang tot het Zwem- en recreatiebad Hoge Blekker aan 1,50 euro (op dinsdag aanmelden tussen 15.45 en 16.15 uur, niet tijdens schoolvakanties), andere gebruikers betalen 2,50 euro. Ook Sunparks Oostduinkerke biedt heel wat voordelen aan K-pashouders: 50 procent korting op een zwembeurt, 25 procent op sportfaciliteiten en een 1+1-actie voor de wellness (niet tijdens schoolvakanties). Ten slotte zijn er ook tijdelijke voordelen, zoals kortingen op de toegangstickets voor deDuinencross.

Praktisch

Koop de K-pas (5 euro voor 2 jaar, gratis t.e.m. 11 jaar) bij de dienst Toerisme (Zeelaan 303) na vertoon van je identiteitskaart en je meest recente aanslagbiljet.

Info: dienst Toerisme - Zeelaan 303 – 058 51 29 10