Het Huis van het kind Koksijde is een netwerk van organisaties die werken met kinderen en gezinnen. Verschillende diensten werken samen om de band tussen (aanstaande) ouders en kinderen te versterken.

Het Huis van het Kind biedt kansen aan alle kinderen en jongeren om zichzelf te ontplooien. Kwetsbare kinderen en gezinnen krijgen daarbij speciale aandacht.

Annexgebouw in Koksijde-Dorp

Sinds kort is er een fysieke locatie voor je vragen rond kinderen en jongeren. Stel je vraag aan het loket en we zoeken samen een gepaste oplossing of verwijzen je door naar de juiste dienst.

  • Je bent zwanger en je zoekt opvang voor je toekomstige baby? Ook later, als je kind naar school gaat en je voor- en na-opvang nodig hebt of opvang op vrije schooldagen, dan kan je in het Huis van het Kind terecht voor de nodige info.
  • Heb je een vraag over de speelpleinwerking? Of lukt het niet om je online in te schrijven? Kom naar het Huis van het Kind en we helpen je op weg, want ook de jeugddienst zit in het Huis. Hier kan je terecht met alle vragen over jongeren.
  • Je kind is 2,5 jaar oud en mag naar school. Welke school kies je best? Het Huis van het Kind bezorgt je een overzicht van alle scholen in Koksijde.
  • Op zoek naar speelgoed? Bekijk het aanbod van speelotheek De Speelkriebel.
  • Heb je het financieel moeilijk? Ontdek welke tussenkomsten mogelijk zijn.

Info: huisvanhetkind@koksijde.be – 058 51 80 74 – Zeelaan 42 

Openingsdagen:

  • maandag: 9–12 uur en 13.30–16 uur
  • woensdag: 9-12 uur en 13.30–16 uur
  • vrijdag: 9–12 uur en 13.30–17 uur

Wat is Huis van het Kind Koksijde?

Een netwerk van organisaties die werken met kinderen en gezinnen.Verschillende diensten werken samen om de band tussen (aanstaande) ouders en kinderen te versterken. Huis van het Kind Koksijde geeft kansen aan elk kind en iedere jongere in Koksijde om zichzelf maximaal te ontplooien. Met bijzondere aandacht voor kwetsbare gezinnen en kinderen.
Info: 058 51 80 74 – Zeelaan 42 - huisvanhetkind@koksijde.be