Nele Bauwens ging swingend en zingend door het leven. Tot de geschiedenis aanklopte. Met sprankelende spitsheid vertelt Nele over de wereld waarin we leefden en over een nieuwe die werd geboren. Een niet geheel virusvrije wereld waarin mensdom en dierenrijk van elkaar leren.

Nele Bauwens bouwde gestaag aan een carrière in de vaderlandse showbizz. Ze swingde met El Tattoo del Tigre en zong met Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde de pannen van het dak in ‘Jukebox’. Ze fluisterde luid in haar cabaretvoorstellingen ‘Ik moet beter luisteren’ en ‘Wat een geluk’. ‘Een cabaretvoorstelling van Nele Bauwens’ is haar derde monoloog, tot stand gekomen in een trio met Nele, Sam De Graeve en Raf Walschaerts.

100 procent cabaret

Wie denkt aan huilen van het lachen, aan tranen van ontroering en aan rollen van het ene wonderlijke inzicht in het andere, denkt aan een cabaretvoorstelling van Nele Bauwens. Om het met de woorden van Raf Walschaerts (Kommil Foo) te zeggen: “Zingen, dansen, vertellen alsof je leven er van afhangt, maar vooral: raken! Nele Bauwens staat. En hoe! Wervelend cabaret, recht uit het hart!

Wanneer? Donderdag 18 november om 20 uur

Het wordt naakt én kwetsbaar, vrolijk én poëtisch… Beloofd!
Nele Bauwens

Tickets kopen?

Tickets bestel je snel en eenvoudig op www.casinokoksijde.be