De hoop van Koksijde rust op jouw schouders en die van je medespelers. Ga samen de uitdaging aan en ontrafel de locatie van Het Wapen van Amsterdam.

De dienst Toerisme lanceert binnenkort een openluchtspel met de beleving van een echte escaperoom. Met een digitale kaart navigeer je al fietsend langs een traject doorheen Koksijde. Je ontdekt niet alleen leuke plaatsen in onze gemeente, maar je werkt ook samen om alle mysteries en raadsels te ontrafelen. Het verhaal situeert zich in de sfeer van de Koksijdse IJslandvaarders.

Jouw missie?

De locatie achterhalen van het gezonken schip Het Wapen van Amsterdam.  De tips die tot deze locatie leiden, liggen verborgen in Koksijde. Het wapen van Amsterdam is een unieke zoektocht en een leuke activiteit voor het hele gezin of een groep vrienden en voor echte escape gamers

Deze escape game vindt plaats in openlucht en verloopt volledig coronaproof.

Ben jij dapper genoeg voor deze uitdaging? De hoop van Koksijde rust op jouw schouders en die van je medespelers. Ga samen de uitdaging aan en ontrafel de locatie van Het Wapen van Amsterdam.

Ben je er klaar voor? De tijd loopt…

Praktisch

Update 26 april: Volgens het versoepelingsplan mag je het spel terug met 10 personen spelen. De voordeelprijs valt weg: voortaan geldt de oorspronkelijke prijs van 150 euro. 

Meer weten?

Toerisme Koksijde
058 51 29 10