De lente is in het land! Dat betekent dat je tuin klaar is voor een vruchtbaar seizoen.

Meer lezen

De hoop van Koksijde rust op jouw schouders en die van je medespelers. Ga samen de uitdaging aan en ontrafel de locatie van Het Wapen van Amsterdam.

Meer lezen

Hoe en wanneer het cultuurcentrum voorzichtig de deuren mag heropenen, is nog steeds niet duidelijk. Maar toch staat Team CasinoKoksijde klaar om iedereen met open armen (in gedachten dan toch) te ontvangen. Het cultuurcentrum is in betere tijden een bruisende en levendige ontmoetingsplek. Om voldoende leven in de brouwerij te brengen, vrolijkte illustrator Flore Deman de grote raampartijen op.

Tij-dingen ging langs voor een goed gesprek.

Meer lezen

Doe mee en trek je wandelschoenen aan. Zet je speurzintuigen op scherp. De VVV en dienst Toerisme lanceren een wandelzoektocht met drie verschillende lussen.

Een uitdagende route voor de echte speurneuzen, een verharde route (rolstoel-, buggy- en hondenvriendelijk) en een kortere gezinsroute.

Geniet van deze prachtige wandelingen.

Meer lezen

Deze fietszoektocht leidt je via autoluwe wegen over een afstand van ongeveer 30 kilometer.

Meer lezen

Imperior de Percusion zag het levenslicht in 1996. Letterlijk betekent deze naam heersers van het slagwerk: zuiders en toch krachtig, zoals de muziek. De voorbije kwarteeuw drukten een tiental slagwerkers hun stempel op deze unieke groep. Vandaag bestaat Imperior uit drie leden: Jurrie Delporte, Peter Paelinck en Aäron Louwyck.

Een gesprek.

Meer lezen

174 deelnemers schreven zich in voor de eerste editie van deze unieke wedstrijd. La Vigie ging aan de haal met de publieksprijs. 

Meer lezen