Koksijde en PSE Belgium bieden je eeuwige roem aan en dat met een wedstrijd voor lokaal muzikaal talent. De prijs is niet min: de winnaar zingt of speelt live tijdens Night of the Proms Summer Edition.

Meer lezen

Het Genootschap van de Zalige Idesbald organiseert sinds 1994 samen met de Pastorale Eenheid Ster der Zee en de gemeente de jaarlijkse bedevaart naar de kapel van de Zalige Idesbald.

Meer lezen

Raap zo veel mogelijk paaseieren op paaszondag 17 april tussen 9.30 en 12 uur.

De site van het Abdijmuseum Ter Duinen is dit jaar de locatie van de paaseierenzoektocht (ingang: A. Verbouwelaan 15).

Meer lezen

Deze parade vindt ook plaats op Pasen, zondagnamiddag 17 april. Narcissus bewondert de natuur en staat trots op zijn praalwagen. De stoet trekt door de Zeelaan en bestaat uit artiesten, danseressen, een praalwagen, een driewieler en vier steltlopers.

Meer lezen

Op paaszaterdag 16 april vindt de 70e editie plaats van de Bloemenjaarmarkt in hartje Koksijde

Meer lezen

Sint-Idesbald is nog steeds de uitvalsbasis van de jaarlijkse rommelmarkt.

Meer lezen

De organisatie van Night of the Proms Summer Edition lanceert een nieuwe topartiest: Metejoor.

Meer lezen

CoxyKina is de eerste editie van de fotografiebeurs georganiseerd door fotoclub CoxyPics. De beurs met randanimatie vindt plaats in cultuurcentrum CasinoKoksijde op zondag 10 april.

Meer lezen

Op uitnodiging van de Lionsclub De Panne-Westkust brengt het Symfonieorkest Vlaanderen op paasmaandag 18 april om 20 uur in de Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk een paasconcert.

Meer lezen

de paardenvissers zijn terug van weggeweest. Het zomerseizoen staat voor de deur en dus kan je de garnaalvissers te paard opnieuw bewonderen. 

Meer lezen

Ben je klaar voor een leuke uitdaging samen met vrienden of familie? Vanaf april kan je de openlucht Escape Game opnieuw spelen.

Meer lezen

Op zaterdag 2 (14-18 uur) zondag 3 april van (14-18 uur) beleef je vanalles tijdens het shoppen in de Zeelaan.

Meer lezen

Trek je wandelschoenen aan en doe mee. De VVV en dienst Toerisme lanceren een nieuwe uitdaging voor stappende speurders vanaf 15 jaar. 

Meer lezen

Na tien jaar is de oorlog om Troje eindelijk voorbij. De Griekse overwinnaars en helden keren terug naar huis. Alle helden behalve één iemand: Odysseus.

Meer lezen