Lange wachtrijen zijn verleden tijd. En zo vermijden we ook een toevloed van veel mensen in één ruimte.

Video

Reserveer jouw afspraak in het gemeentehuis online

Raadpleeg alle afspraken via één online portaal op de website. Kies zelf het moment dat jou het best past. Kom wel op het afgesproken tijdstip.

Het digitaal reservatiesysteem wordt stap voor stap ingevoerd. Uiteraard staan onze medewerkers paraat om jou te helpen bij het inplannen van een afspraak. 
Informeer en Boek via de gemeentelijke webstek. 

Wat vinden de Koksijdenaars? 

Lange wachtrijen in het gemeentehuis zijn verleden tijd. Sinds de zomervakantie boek je een afspraak op voorhand voor de diensten Burgerzaken, Stedenbouw, Financiën en het Woonloket. Voor het Milieupark is dat al een tijdje zo. Lokaal Bestuur Koksijde garandeert zo een klantenvriendelijke én coronaveilige dienstverlening. Tij-dingen verzamelde enkele getuigenissen van wat onze inwoners hiervan vinden.

Lieve Cornette (57, kleuterjuf)
“Het ging heel vlot om een afspraak te maken. De uiteindelijke afhandeling verliep telefonisch, want het was voor mijn tante en niet voor mezelf. Anders zou ik de aanvraag zeker digitaal doen, want het ziet er gebruiksvriendelijk uit. Over de service ben ik alleszins erg tevreden. Na registratie werden we zo goed als onmiddellijk ontvangen.”

Sonny Defever (52, arbeider)

“Er zijn geen wachtrijen meer, volgens mij is dat het grote voordeel. Ik ben tevreden van deze module. Dat geldt ook voor het digitaal loket: ook hier is mijn ervaring positief.”

Het ging heel vlot om een afspraak te maken.

Lilliane Leysen (73, gepensioneerd)

“Deze werkwijze is ideaal. Nadat je je afspraak maakt, ontvang je een code. Zorg dat je op tijd naar het gemeentehuis gaat en na registratie mag je praktisch meteen door naar je afspraak. Het gaat vooruit. Ik ben zeker van plan om ook eens gebruik te maken van het digitaal loket. Zo is er zelfs geen verplaatsing meer nodig.”

Brigitte Surkijn (49, verkoopster)

“Het grootste voordeel voor mij is dat deze nieuwe werkwijze ervoor zorgt dat het snel gaat.”

Aantal diensten werken op afspraak