Tijdens de kerstvakantie vindt een totaalspektakel plaats aan de Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk. Van zondag 26 december t.e.m. zaterdag 8 januari vormt de kerk het decor voor een fantastisch verhaal dat de legendes van onze kustgemeente tot leven roept. Er zijn nog tickets beschikbaar, boek snel!

Meer lezen

Wie van jullie is de nieuwe Kevin Van der Perren? Maak sierlijke pirouettes zoals een prima ballerina en kom tot 9 januari schaatsen op de ijspiste voor het gemeentehuis. 

Meer lezen

Eén keer per jaar schieten de dennenbomen uit het zand in Oostduinkerke. Laat je betoveren door feeërieke lichtornamenten en mooi versierde bomen.  

Meer lezen

Kom naar het strand voor een feestelijk vuurwerk. De ideale manier om 2022 in te zetten.

Meer lezen

De eindejaarsperiode is dé cadeautjestijd van het jaar. Fonkelende straatverlichting en sfeervolle etalages geven je een warm gevoel. 

Meer lezen

Stip zaterdag 8 januari aan in je agenda, want dat is het ideale moment om je benen te strekken en te bekomen van het eindejaarsgeweld.

Meer lezen

December is een koude wintermaand. Gelukkig verwarmen deze drie dames ons met hun brede glimlach. Het zijn Mieke Garnaal Amy Dalle en eredames Céline en Anouk Bonny. Sinds een half jaar vertegenwoordigen ze onze gemeente. Meer nog, ze zijn alle drie jarig deze maand. Tijd voor een feestelijk interview!

Meer lezen

De meest gezellige wedstrijd van het jaar, Koksijde Fonkelt, vindt ook deze winter plaats. Neem deel en laat Koksijde schitteren. Iedereen mag deelnemen: inwoners, tweedeverblijvers én handelszaken.

Meer lezen

Organist Jan Vermeire speelt BACH InteGRAAL X, een reeks werken die Johann Sebastian Bach schreef voor de kerstperiode.

Meer lezen

Na haar overwinning in de eerste editie van The Masked Singer op VTM is Sandra Kim terug hot. Haar agenda staat bol van de concerten. Seniorenvereniging 55+ Actief/Vief Koksijde strikte haar voor een concert in cultuurcentrum CasinoKoksijde op donderdag 16 december. Update: door de stijgende coronacijfers verplaatste de organisatie dit optreden naar 10 maart 2022. 

Meer lezen