Het Vrijzinnig Huis Koksijde is al sinds vijf jaar de plaats waar mensen met elkaar van gedachten wisselen.

Het is de thuisbasis voor de lokale vrijzinnig humanistische verenigingen en het uithangbord voor het vrijzinnig humanistisch gedachtegoed in de regio. Het Vrijzinnig Huis biedt een ruime waaier aan activiteiten aan zoals voordrachten, debatten, filmvoorstellingen, optredens en culinaire activiteiten. Je bent (na de coronacrisis) elke zondag welkom tussen 11 en 13.30 uur voor een gezellige babbel.

Op een latere datum, tijdens de opendeurdag, maak je zelf kennis met de werking van het Vrijzinnig Huis Koksijde en de verenigingen die er hun plek hebben: Vermeylenfonds Koksijde-Oostduinkerke, UPV Westkust, Humanistisch Verbond Westhoek en het Willemsfonds Veurne-De Panne-Koksijde.

HuisvandeMens

Ook het HuisvandeMens heeft er zijn uitvalsbasis: op vragen over vrijzinnig humanistische plechtigheden, waardig levenseinde en vrijzinnig humanistische begeleiding krijg je op de opendeur een antwoord. Volksspelen, een hapje en een gratis drankje zorgen voor de nodige sfeer. Iedereen welkom in de Galloperstraat 48. Meer info: vrijzinnighuiskoksijde@gmail.com of 058 52 04 61 (na 19 uur). Later meer!