Aan mooie kostuums, prachtig versierde praalwagens en tonnen plezier (of was het confetti?) geen gebrek tijdens de krokusvakantie in Oostduinkerke. Wat! Een! Feest! We hebben er 3 jaar op moeten wachten! Dank aan alle carnavalisten en het talrijke publiek. Jullie waren met meer dan 8.000! Fantastisch!

Meer lezen

Altijd al een ijsbeer willen zijn? Duik dan samen met je geliefde in zee tijdens de Knuffelduik en zet je zo in voor het goede doel.

Meer lezen

In februari wordt de Zeelaan zeemzoet. Tijdens de valentijnsmaand baadt de winkelstraat in warme rode lichtjes omgeven door sfeermuziek.

Meer lezen

"We've got talent", zeggen de jongeren zelf. En ze hebben gelijk.

Meer lezen

Met het Firgun Ensemble haalt cultuurcentrum CasinoKoksijde de winnaars van de Supernova’s 2022 naar onze gemeente.

Meer lezen

Op het vliegveld van Zaventem wacht een man verwachtingsvol op zijn grote liefde. Of toch het beeld van zijn grote liefde.

Meer lezen

Net als de vorige jaren vindt het openluchtevenement plaats voor de Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk.

Meer lezen

Laat je op 11 en 12 februari verrassen in de Westhoek Academie Koksijde (WAK). Dan gooit de academie haar deuren open.

Meer lezen

Volgens veel liefhebbers is Bach de grootste componist aller tijden. In de laatste van de drie matinees pikt organist Jan Vermeire zijn Bach InteGRAAL-project terug op.

Meer lezen

Koksijde boven in Onder Vuur met vier (ex-)inwoners die een rol spelen in de spannende dramaserie. Elke zondagavond in december en januari volgden we het fictieve wel en wee van brandweermannen - en vrouwen op de buis. Seizoen één kan je zelfs herbekijken op Netflix. Voor Arne Dawyndt (21) was het zijn vuurdoop als acteur, hij speelt visserszoon Johnny Sinnaeve.

Meer lezen