Wil je in de voetsporen treden van Tom Pidcock of Mathieu van der Poel? Doe dan mee met deze fietsvoormiddag op het mooiste parcours van de wereld.

Meer lezen

Vlaanderen is het mekka van de voorjaarsklassiekers. In onze streek is wielrennen razend populair en Koksijde is een koersgemeente.

Meer lezen

Koksijde was op donderdag 5 januari opnieuw het epicentrum van de cyclocross. Na een vooruitblik in het één-journaal volgde de rechtstreekse uitzending van de dames- en herencross. Ruim 10.000 bezoekers stonden langs het parcours en zagen onze Wout knallen. Kortom: een nieuwe hoogdag voor wielerminnend Koksijde.

Meer lezen

De eerste editie van het Sportforum was een schot in de roos. Hockeytopper Félix Denayer was van de partij. De gemeentelijke Sportraad wil ook dit jaar mensen samenbrengen tijdens een thema-avond met deze keer ex-basketbalspeelster Ann Wauters als de centrale gaste.

Meer lezen

Ook deze zomer organiseert de sportdienst sportkampen. Dus zijn we op zoek naar monitoren.

Meer lezen

Kom op woensdag (10.30-11.30 uur) naar Sporthal Hazebeek voor gymnastic bal conditiegym.

Meer lezen

Ook in 2022 daagde Sport Vlaanderen ons uit om de prestigieuze prijs #sportersbelevenmeer in de wacht te slepen.

Meer lezen

Elke eerste en derde maandag van de mand vindt er een groepsmeditatie plaats in de Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk. 

Meer lezen

Op zondag 29 januari 2012 kroonde Niels Albert zich tot wereldkampioen in Koksijde.  Dankzij Tij-dingen keer je terug in de tijd en genieten we samen na van dit topevenement. 

Meer lezen