Oprechte nieuwjaarswensen voor jou van de raadsleden. 

Charlotte Castelein

"Naast een goeie gezondheid wens ik iedereen voldoende tijd om te genieten van het samenzijn met familie en vrienden. De gezondheidsmaatregelen wegen bij velen. Ik wens iedereen geduld en begrip voor elkaar in het nieuwe jaar. Voor mezelf hoop ik op minder schermtijd en op regelmatige basis een duik in de natuur."

Luc Deltombe

"Ik wens iedereen een goede gezondheid voor 2022. Ik hoop dat we snel terug naar een normaal leven kunnen. Santé op het nieuwe jaar, laat ons 2021 snel doorspoelen!"

Greta Suber-Delie

"We blijven vechten om corona klein te krijgen, om weer ‘samen’ te genieten van al het moois dat Koksijde ons biedt. Laat je vaccineren, dan gaan we een jaar tegemoet waarin we elkaar weer kunnen knuffelen en begroeten. Ik wens jou verder veel geluk toe, iets om van te houden, iets zinvols om te doen en iets om op te hopen. Warme knuffel."

Bieke Dalle

"Vorig jaar waren mijn goede voornemens: de lokale handelaars steunen, zelf positief denken en een helpende hand zijn voor iedereen die het moeilijk heeft. Ik maakte deze voornemens waar en zal ze blijven waarmaken. Na een moeilijk jaar kregen we er nog één bij, maar ik geloof dat alles goedkomt en normaal wordt. Hou vol, hou het veilig en gezond en omarm wie je liefhebt!"

Elwin Van Herck

"Een nieuw jaar staat voor de deur, een nieuw hoofdstuk wacht om geschreven te worden. Ik wens alle Koksijdenaars een wondermooi jaar toe. Laten we klinken op een goede gezondheid, veel mooie, kleine momenten met vrienden en familie, veel zon en weinig regen. Letterlijk en figuurlijk. Op een boeiend en ondernemend nieuw jaar!"

Greet Verhaeghe

"Voor jou en zij die jou omringen, wens ik het allerbeste voor het nieuwe jaar .Geluk in grote en in kleine dingen, maar bovenal: gelukkig met elkaar! Dat 2022 mooi mag worden met veel liefde, dromen en gezondheid."

Adelheid Hancke

"Het oude jaar viel zwaar. Een nieuwe start, niet meer apart. Open armen, elkaar verwarmen, op het raamkozijn, hoe fijn, sterren kijken, in onze wijken, hemels glitteren, prachtig schitteren. Samen schransen, eindeloos dansen. Wauw, een nieuw jaar. Gelukkig maar hebben we elkaar!"

Peter Hillewaere

"Ik wens dat iedereen in 2022 eens aanbelt bij vijf buren, enkel maar om te vragen hoe het met hen gaat. Om de wereld in je buurt een beetje kleiner en warmer te maken. Doe het deze week nog, je zal er zelf gelukkiger van worden. Een fijn, nieuw jaar!"

Sander Loones

"Ojmogoestet. Ojmoleutet. En ojmogezoendsiet! Geniet van het gezellig bijeenkruipen bij het haardvuur. Twijfel niet en doe dat belletje of stuur dat berichtje naar wie je nu wat minder ziet. Blijf bovenal ook onze prachtige gemeente verkennen! Warme groet."

Patricia Vandenbroucke

"Veel positiefs wil ik je wensen in 2022. Respect voor elkaar, een leuke babbel, een glimlach: dat maakt meteen je dag goed. Een welgemeend gelukkig nieuwjaar!"

Henk Ghyselen

"Een goede gezondheid. Een veilige omgeving. Veel sportieve momenten. Maar ook respect voor die twee procent van de bevolking die 24 op 7 werkt om ons drie keer per dag van gezond en kwalitatief voedsel te voorzien."

Suze Colson-Bogaerts

"Ja, je mag gerust vloeken, boos of verdrietig zijn, het niet meer zien zitten en alleen nog denken aan wat niet meer kan! Toch wens ik je voor 2022 hoop, vriendschap, liefde, humor, solidariteit, plezier, moed en kracht om nog even vol te houden. Want, geloof me, het wordt beter!"

Bart Pieters

"Dammemogowofzienvaheèldiemiserie-endammenoastejoareweregeweunekunleevnenbliedezienollemoale-anelkugelukkieh2022"

Alain De Coster

"Na alweer een bewogen jaar kijk ik opnieuw uit naar een gezond 2022. Een jaar waarin we, met gezond verstand, hopelijk alles weer ‘samen’ doen in het ‘nieuwe normaal’. Laat ons het goede van 2021 meenemen en er nog een beter jaar van maken!"

Dominique Gillet-Wolter Hofmans

"Met de traditionele wensen van ‘zalig kerstfeest’ en ‘gelukkig nieuwjaar’ in deze moeilijke tijden, stuur ik jullie een zee van positiviteit mee voor het jaar 2022."

Julie Paelinck

"Een nieuw jaar betekent vaak een nieuwe, frisse start. Als jonge mama zie ik helaas jaarlijks dezelfde goede voornemens op mijn lijstje terugkeren. Misschien neem ik me dit jaar niet voor om meer te sporten, gezonder te eten of een minder volle agenda te plannen. Dit jaar ga ik volop voor de positieve noot. Ik hoop dat we veel kunnen dansen, eten, drinken, knuffelen, kussen en vooral lachen."

Dirk Decorte

"Tijdens mijn jeugdjaren was ‘De Botermand’ in Veurne mijn stamcafé. Iedereen was er welkom. Van 17 tot 77 jaar. De notaris voetbalde en dronk achteraf een pint met de rattenvanger van ‘t stad. Opa aan de toog met zijn kleinzoon. Zalige tijden. Mireille vulde die leemte wat op, maar niet voor lang meer. Een stamcafé, immaterieel erfgoed, gedoemd om te verdwijnen. Wie die handschoen opneemt, verdient onze steun!"

Sam De Rechter

"Aan allen veel warmte toegewenst. Geniet van familie en vrienden. Van de pracht van onze duinen, van lange strandwandelingen. Geniet van onze gastvrijheid. Kortom: geniet van onze prachtige gemeente. Beste wensen voor het nieuwe jaar!"

Koen Ringoot

"Dat elke rechtgeaarde Koksijdenaar in alle initiatieven steeds het belang van straat, gemeente en gemeenschap laat primeren op eigen belang: salus populi Coxydensis suprema lex esto."

Sabelle Diatta

"De horror van 2021 is hopelijk geschiedenis. Als coronaverpleegster heb ik schrijnende toestanden meegemaakt, niet voor herhaling vatbaar. Ik wens alle inwoners veel positiviteit en verdraagzaamheid, meer begrip en solidariteit en vooral een goede gezondheid toe. Koksijde is één grote familie, laat ons zorg dragen voor elkaar."

Charlotte Castelein
Luc Deltombe
Greta Suber-Delie
Bieke Dalle
Elwin Van Herck
Greet Verhaeghe
Adelheid Hancke
Peter Hillewaere
Sander Loones
Patricia Vandenbroucke
Henk Ghyselen
Suze Colson-Bogaerts
Bart Pieters
Alain De Coster
Dominique Gillet-Wolter Hofmans
Julie Paelinck
Dirk Decorte
Sam De Rechter
Koen Ringoot
Sabelle Diatta