Vurige nieuwjaarswensen voor jou van de raadsleden. 

Luc Deltombe

"De coronapandemie heeft ook mijn gezin hard getroffen. Ik heb nog twee studenten in huis en net zoals sommige van m’n kinderen ben ik werkzaam in de horeca. Ik wens iedereen voor 2021 bovenal een goede gezondheid, maar ik hoop ook dat we snel weer naar een normaler leven kunnen om de draad opnieuw op te pikken. Santé op 2021, laat ons 2020 snel doorspoelen!"

Fréderic Devos

"Onze quarantaines vielen best mee. Mijn vrouw en ik werken van thuis uit en onze kleine Judith (6 maanden oud) bracht warmte en gezelligheid. Maar we missen onze vrienden en familie keihard. Vandaar ons voornemen: in onze nieuwe woning komt een piekfijne, vaste BBQ-installatie in de tuin. We zullen de verloren tijd snel inhalen!"

Greta Suber-Delie

"Ik wens jullie allen een gezond en zorgeloos jaar, vol geluk, gezelligheid en warme vriendschap voor elkaar. Vanop afstand geef ik jullie een knuffel op papier om je een warm nieuw jaar toe te wensen. Laat jullie liefde sprankelen, knetteren en knallen. Hou moed, want dit komt vast wel goed. Dit is een wens vanuit mijn hart."

Charlotte Castelein

"Ondanks de corona-ellende heb ik erg genoten van qualitytime met mijn gezin. Dat neemt niet weg dat ik enorm uitkijk naar uitstapjes in binnen- en buitenland. En uitgebreid aperitieven met vriendinnen. Vanuit politiek oogpunt hoop ik dat we snel terug onze maandelijkse gemeenteraden kunnen organiseren vanuit de Kokpit. En uiteraard is dit alles niets zonder een goeie gezondheid!"

Bieke Dalle

"Mijn goede voornemens zijn: blijvend de lokale handelaars steunen via takeaway, kadobonnen, winkelbezoeken en reclame! Zelf het hoofd rustig houden en positief blijven denken. Een helpende hand zijn voor mensen die het moeilijker hebben. Vooral voor iedereen fijne en veilige feesten toegewenst."

Elwin Van Herck

"Ik hoop dat we in het fonkelnieuwe jaar mogen meenemen waar we afgelopen jaar dankbaar voor waren. Vertragen, tijd voor elkaar, tijd om te sporten, tijd voor een prachtige strandwandeling. De kleine dingen. Ik hoop ook dat we voluit kunnen inspireren, ondernemen en organiseren. Samenzijn. Bouwen waar we van dromen."

Greet Verhaeghe

"2020, een raar jaar voor iedereen. 2021, een jaar vol nieuwe kansen. 365 dagen, om te dromen, om liefde te geven en te ontvangen. Droom groot en geniet van kleine dingen, daarom wens ik voor het nieuwe jaar ALLES wat jou blij en gelukkig maakt. SAMEN zorgen we dat 2021 terug kan schitteren!"

Adelheid Hancke

"Een klein gebaar, ‘k ben heel dankbaar, echt waar, 2021 wordt een prachtig jaar."

Sander Loones

"Een gezond en een gezoend 2021! Dat wens ik u graag toe! En maak het gezellig en warm voor elkaar. Met een belletje, een kaartje of een kaarsje voor het raam. Samen sterker!"

Patricia Vandenbroucke

"Dag 2020, hallo 2021!  2020 was voor velen onder ons een moeilijk, onzeker jaar. Laat 2021 een prachtig jaar zijn waarin iedereen stilletjes aan weer kan genieten, ondernemen en werken in onze gemeente. Ik wens het jullie alvast met een warm hart toe."

Suze Colson-Bogaerts

"Mijn wens, Mijn wens vandaag of morgen en ook gisteren, zal steeds dezelfde zijn. Geniet met passie, verwondering en een gulzigheid, kijk op naar zonneschijn. Verbind, verzorg, verwarm, verwen, verras, verdraag, verzoen en verblijd! Maak van elke dag een nieuw begin, geen einde maar oneindigheid. Liefs, Suze."

Bart Pieters

"Voor elke Koksijdenaar een véél beter jaar! Zonder virologen op tv. Maar weer eentje drinken op café. Zonder flaporen door mondmaskers heel de dag. Maar mekaar weer eens vastpakken als dat mag. Zonder plexi, verdriet en eenzaamheid. Maar bovenal voor allen een goeie gezondheid!"

Alain De Coster

"2020 willen we vlug vergeten. De crisis heeft ons ook goede zaken gebracht, neem die mee naar 2021! Elk nadeel heb zijn voordeel, zei Johan Cruijff. Een mens is niet gemaakt om in zijn kot te blijven, hou vol en alles komt goed. Ik hoop op een volksfeest in 2021!"

Dominique Gillet-Wolter Hofmans

"Een liedje uit mijn kinderjaren voor klein en groot: Leve de duinen, met hunne kruinen groen van de biezen en wit van 't zand. Hopla, hopla, hand in hand, wij zijn de kinderen van het duinenland. Laten we samen onze mooie natuur koesteren en beschermen!"

Julie Paelinck

"Als we één iets geleerd hebben uit 2020 is het hoe kostbaar de tijd is met onze familie en vrienden. We moeten elkaar nu al zo lang missen. Een spontane knuffel, een babbel of een tasje koffie op het onverwachts. Dit is meteen ook mijn voornemen en wens voor 2021. Tijd om uit onze bubbel te stappen en elkaar opnieuw te ontmoeten."

Dirk Decorte

"(Kinder)armoede in Vlaanderen zou geen thema mogen zijn. Nochtans kleurt deze barometer bloedrood. Inwoners helpen elkaar om kinderen uit de vicieuze cirkel te halen. Met een kleine maandelijkse opdracht bij de bank. Is hiervoor een draagvlak? Of droom ik weer?"

Luc Deltombe
Fréderic Devos
Greta Suber-Delie
Charlotte Castelein
Bieke Dalle
Elwin Van Herck
Greet Verhaeghe
Adelheid Hancke
Sander Loones
Patricia Vandenbroucke
Suze Colson-Bogaerts
Bart Pieters
Alain De Coster
Dominique Gillet-Wolter Hofmans
Julie Paelinck
Dirk Decorte