De leden van het college van burgemeester en schepenen wensen jou het beste voor 2021. 

Marc Vanden Bussche

"Ik wil jullie allen voor 2021 een goeie gezondheid wensen. Want 2020 heeft aangetoond dat een goeie gezondheid het allerbelangrijkste is."

Stéphanie Anseeuw

"Ik wens iedereen een zorgeloos 2021 toe. En natuurlijk een goede gezondheid, het belang daarvan is actueler dan ooit. Gelukkig nieuwjaar."

Guido Decorte

"Laat ons in 2021 bruggen bouwen tussen mensen. Tussen wij en zij, dat is bouwen aan vertrouwen. Dat brengt de ander dichterbij. Ik wens alle inwoners veel mooie momenten van echt menselijk geluk."

Lander Van Hove

"Ik wens alle Koksijdenaars een gelukkig en vooral gezond 2021 toe. Als schepen van Jeugd hoop ik dat onze Koksijdse jeugd de kracht vindt om de bijzondere coronamaatregelen nog even vol te houden. Als het terug mag, is het mijn grootste wens om een groot feest te geven voor alle Koksijde jongeren."

Dorine Geersens

"Samen lachen en samen werken. Samen dansen en samen dromen, Samen wensen en samen hopen. Maar vooral veel samen en gewoon normaal…"

Dirk Dawyndt

"Ik wens iedereen een sportief 2021. Ik duim dat onze talloze commerçanten een recordomzet draaien en ten slotte hoop ik dat iedereen gezond blijft. Santé!"

Ivan Vancayseele

"Meer dan ooit wens ik iedereen een zorgeloos en vooral gezond 2021 toe, een jaar waarin alles weer kan en niets meer moet. De coronapandemie heeft geleerd dat “samenzijn” een hoeksteen van ons leven is. Wacht niet op het perfecte moment, prik het moment en maak het perfect.  Gelukkig nieuwjaar!"

Burgemeester Marc Vanden Bussche
Stéphanie Anseeuw
Guido Decorte
Lander Van Hove
Dorine Geersens
Dirk Dawyndt
Ivan Vancayseele