Vlak voor de afkoelingsweek kregen de Koksijde lagereschoolkinderen een vers exemplaar van de kinderkrant Plezand.

Benieuwd wat erin staat? Ontdek het hier. 

Meer lezen

Het begin van het nieuwe jaar staat voor veel jongeren gelijk aan goede voornemens. Meer sporten, een paar kilo afvallen of gewoon meer bewegen... het staat ongetwijfeld op jouw lijstje met goede voornemens.

Meer lezen

Organiseer je een activiteit met je bubbel? Doe je iets leuks in je kot met een paar vrienden? Heb je materiaal tekort zoals luidsprekers, een rookmachine of reuzespelen?

Meer lezen

Speel je graag met woorden of ben je creatief? Deel dan je mooiste gedicht met ons. Teken of knutsel er zelf iets bij en laat je fantasie de vrije loop.

Meer lezen

Gaat jouw kind graag op kamp? Super!  Onze diensten werken hard om tijdens de vakantie heel wat gevarieerde en leuke opvang- en kampjes te voorzien. Vanaf 2022 is hiervoor één inschrijvingsdatum voor alle schoolvakanties. Er zijn dus geen aparte inschrijvingsdata meer.

Meer lezen

Hooggevoelige kinderen zijn gevoeliger voor prikkels en indrukken van de buitenwereld. Dat zorgt ervoor dat ze meer tijd nodig hebben om die stroom aan prikkels en indrukken te verwerken.

Meer lezen

Nepnieuws is misleidende en onjuiste informatie. Nepnieuws neemt veel vormen aan: een nieuwsbericht op internet, een video op sociale media of een plaatje in een appgroep. Heel de maand februari leer je er alles over in de bib. Tijdens een expo, een lezing en een workshop.

Meer lezen