Op zondag 29 januari 2012 kroonde Niels Albert zich tot wereldkampioen in Koksijde.  Dankzij Tij-dingen keer je terug in de tijd en genieten we samen na van dit topevenement. 

Meer lezen

Gaat jouw kind graag op kamp? Super!  Onze diensten werken hard om tijdens de vakantie heel wat gevarieerde en leuke opvang- en kampjes te voorzien. Vanaf 2022 is hiervoor één inschrijvingsdatum voor alle schoolvakanties. Er zijn dus geen aparte inschrijvingsdata meer.

Meer lezen

Zoek je een leuke job tijdens de krokus-, paas- en/of zomervakantie? Is sport écht jouw ding?

Meer lezen

Te veel kalkoen gegeten tijdens de feestdagen?

Meer lezen

De sportdienst organiseert vanaf januari opnieuw Multimove voor de allerkleinsten uit het tweede en derde kleuter.

Meer lezen

Sportclub De Tictacboys is misschien niet zo bekend, al hebben ze een naam die bij iedereen een belletje doet rinkelen. Voetbal is hun passie en het krachtbalterrein aan sporthal Hazebeek is hun uitvalsbasis. Tij-dingen sprak met Lorenzo Cuyle, bezieler van deze enthousiaste groep voetballers.

Meer lezen

Sinds dit jaar rijdt Koksijdenaar Emiel Vanacker voor het wielerteam Urbano-Vulsteke CT. Een ploeg van dertig vooral jonge renners. Aankomende talenten in de wielerwereld. Emiel is één van die beloften, hij wordt twintig in mei en barst van ambitie. Tij-dingen ging bij hem langs voor een gesprek.

Meer lezen

De voetbal-en golfterreinen kampen met overlast, veroorzaakt door engerlingen en emelten. Die kleine dieren richten behoorlijk wat schade aan. Koksijde Golf ter Hille bestrijdt dit probleem door twee spreeuwenkasten te plaatsen. Een ecologische oplossing.

Meer lezen