Deze unieke tentoonstelling op de Zeedijk is binnenkort al aan de veertiende editie toe. Sint-Idesbald heeft een jarenlange traditie als kunstenaarsoord.

In 1897, nu 125 jaar geleden, werd Paul Delvaux geboren en veertig jaar terug opende het Museum Paul Delvaux de deuren. Vandaar de keuze om de bekendste inwoner van Sint-Idesbald dit jaar in de kijker te zetten als centraal thema.

Ben je kunstenaar en ben je geïnspireerd door deze meester? Schrijf je dan in voor Cabin Art 2022: Delvaux in Sint-Idesbald. Maak een foto, schilderij of tekening en wie weet schittert jouw kunstwerk op één van de strandcabines van Sint-Idesbald. En dat vanaf 14 mei. Bezorg je voorstel voor 1 maart aan de dienst Cultuur & Erfgoed.

Wil je meer zien van Paul Delvaux? Hou het Museum Paul Delvaux in  de gaten. De verjaardag van Delvaux en zijn museum worden gevierd. Volg alle activiteiten op www.delvauxmuseum.be. Het museum is voorlopig gesloten. De heropening is op zaterdag 3 april.

Cabin Art is een tentoonstelling in openlucht, georganiseerd door de dienst Cultuur & Erfgoed, in samenwerking met Rodeo en Baldus Beach