Van 21 tot 23 juni 2024 maak je een culinaire reis rond de wereld. De Boulognestraat in Koksijde-Bad wordt een openluchtfestival voor fijnproevers.

Meer lezen

Kom naar de Zeelaan van 10 tot 18 uur. Je wordt er verwend en nog eens verwend. Onze handelszaken schotelen je het beste van het beste voor.

Meer lezen

Het laatste weekend van juni nadert en dan lopen niet alleen de garnalen in Oostduinkerke op de toppen van hun tenen. De Garnaalfeesten hebben een traditie die teruggaat tot 1949, een niet te missen spektakel dat de geest van de Belgische kust vangt. Een eresaluut aan de generaties garnaalvissers wiens levens met de zee zijn verweven.

Meer lezen

Van 8 tot 12 juni 2024, tussen 14 en 22 uur, geniet je van de onweerstaanbare geur van smoutebollen en de spanning van het eendjesvissen. De kermis is dé plek waar herinneringen worden gemaakt. En op 8 juni is er Kermis Kids!

Meer lezen

Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag van onze wedstrijd. Nog tot 13 juni kan je de felbegeerde bloemen in de wacht slepen.

Meer lezen

... en hun berijders mogen erbij zijn op zondag 16 juni. 

Meer lezen

De Vierdaagse vindt dit jaar plaats van 20 tot 23 augustus 2024. 4 dagen die je nu best al vrijhoudt in je agenda.

Meer lezen

Juni is een maand vol tradities en de duivelsgekte is er één van. Op het EK in Duitsland is België één van de schaduwfavorieten. Kom naar het Theaterplein en schreeuw ons naar goud. 

Meer lezen

Zijn vliegtuigen je ding?  Mis het BeNeLux Kampioenschap Luchtacrobatie niet. Afspraak op zaterdag 6 en zondag 7 juli bij de West Aviation Club van Koksijde.

Meer lezen