In de kerstperiode krijgt onze gemeente opnieuw een make-over met kerstlichten en lichtspektakels. Koksijde is  − tot in het buitenland − bekend voor haar kerstverlichting. Dit jaar stippelden we een wandeling uit langs de spectaculairste versiersels.

Meer lezen

De kerstverlichting in onze gemeente heeft een ijzersterke reputatie. Ook deze winter wordt een voltreffer.

Meer lezen

Kom naar Sint-Idesbald voor een grandioos vuurwerk. De ideale plek om 2023 in te zetten.

Meer lezen

Gloeiend heet zal het zijn in Oostduinkerke op vrijdag 30 december. Kom vanaf 16 uur naar de Sylvestervuren.

Meer lezen

De eindejaarsperiode is dé cadeautjestijd. Fonkelende straatverlichting en sfeervolle etalages zorgen voor dat extra warm gevoel.

Meer lezen

Je bent welkom van 13 tot 17 uur voor huisbereide lekkernijen en creaties. Place to be is woonzorgcentrum Dunecluze op zondag 4 december.

Meer lezen

Een bos op het strand? In Oostduinkerke kan dat. Tijdens de kerstvakantie is het bos het decor voor leuke animatie.

Meer lezen

Sierlijk glijden over het ijs of voor de tiende keer de driedubbele axel proberen? Dat kan van donderdag 22 december t.e.m. zondag 8 januari op de ijspiste voor het gemeentehuis.

Meer lezen

Op 7 december (11.30-16 uur) en 9 december (14-18 uur) steekt het Abdijmuseum de kerstlichten aan

Meer lezen

Zet zaterdag 7 januari zeker in je agenda want dan vindt de Winterwandeldag plaats. Ondertussen al de vijftigste editie.

Meer lezen

Laat je deze kerstvakantie betoveren door de sprookjesmusical Het meisje met de zwavelstokjes. Beau-re-mi en Jokobeau staan op woensdag 28 december samen op het podium - begeleid door piano, cello en viool.

Meer lezen

Op maandag 26 december nemen het Beauvarletkoor Koksijde, sopraan Sarah Peire en een strijkersensemble je mee naar de barok.

Meer lezen

De pianokwintetten van Mozart en Beethoven, voor piano en vier blazers (hobo, klarinet, fagot en hoorn), zijn echte pareltjes

Meer lezen