Door lokaal te kopen, steunen we onze eigen economie. Ontdek onze lokale ondernemers en breng hen zeker een bezoekje. Ze helpen je bij je zoektocht naar het perfecte product. Er is trouwens ook nieuws over de bankautomaat in Sint-Idesbald. 

Geldautomaat in Sint-Idesbald

Op woensdag 12 januari verwijdert BNP Paribas Fortis de geldautomaat op het Konzplein. Vanaf maandag 10 januari kan je niks meer afhalen, want dan legen ze het geld uit de machine. Niet veel later begint Batopin met de werken en daarna de plaatsing van de nieuwe automaat. Het streefdoel is om rond 1 maart klaar te zijn. Vanaf dan haal je opnieuw geld af in Sint-Idesblad.

Nieuwe ondernemers in Koksijde

Heb je een nieuwe zaak of plannen? Contacteer de dienst Lokale Economie. 

KoksijdeBon

Ben je op zoek naar een leuk, origineel én lokaal cadeau? Dan is de KoksijdeBon de ideale keuze. Met deze bon geniet je een jaar lang van wat onze handelaars te bieden hebben. Iedereen die op zoek is naar een cadeau kan deze bon digitaal kopen. Met een simpele klik bepaal je zelf hoeveel je KoksijdeBon waard is. 

Alles op één website

Op deze website vind je een handig digitaal overzicht van alle ondernemers op ons grondgebied. Ideaal om lokale handelaars op te snorren.


Meer weten?

Dienst Lokale Economie
058 53 30 36