De opfrissingswerken aan deze vernieuwde expohal zijn achter de rug. Met deze locatie werkt Koksijde aan zijn richtinggevende rol op vlak van kunstpresentatie.

De kapel wordt een thuis voor kunstenaars met een nationale uitstraling. Hou je klaar voor vijf inspirerende tentoonstellingen van 25 maart tot 8 oktober met Jenny Reynaert, Geert en Fernand Vanderplancke, Elke Andreas Boon, Bert De Geyter en Francesco Fransera. Lees verder onder het logo.

Jenny Reynaert geeft de aftrap

Zij is de eerste kunstenaar die te gast is met haar expo Beelden en verbeelding. Bewonder van 25 maart tot 16 april sculpturen uit brons, arduin, marmer of andere materialen. Er hangen ook schilderijen en tekeningen van haar.

In de zomer krijgen we deze topkunstenaars over de vloer: Elke Andreas Boon en Bert De Geyter. Francesco Fransera sluit in de herfst het tentoonstellingsseizoen af. Stuk voor stuk artistieke talenten die zowel in binnen- als buitenland lof oogsten.

Save the date: op 17 juni start een duotentoonstelling van vader en zoon Vanderplancke.

Praktische info

Een bezoek aan Kapel Rozenkrans is gratis.

Tijdens schoolvakanties is het geopend van 10 tot 18 uur en op zaterdag van 14 tot 18 uur. Gesloten op maandag.

Buiten de schoolvakanties is het alleen open tijdens het weekend: op zaterdag van 14 tot 18 uur en op zondag van 10 tot 18 uur.

Adres: Albert I laan 54 a.

Dragon 2022, Elke Andreas Boon, 150x180 cm, pigment on paper, foto Lieven Herreman