Een nacht vol glitter en disco onder (en tussen) de sterren. Op zondag 28 juli komen de beats van ABBA en de Bee Gees weer tot leven.

Meer lezen

Op 4 en 5 mei 2024 verandert de kustlijn in een fietsparadijs voor avonturiers, gezinnen en fijnproevers. Verken de stranden, duinen en polders tijdens een tocht van ongeveer 50 kilometer.

Meer lezen

Met 8.000 waren ze, de Franse Zoeaven die in onze regio sneuvelden tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Meer lezen

Op pinkstermaandag 20 mei 2024 (9 uur) wordt een eeuwenoude traditie in ere gehouden die de harten en zielen van de Wulpenaars al generaties lang verenigt. 

Meer lezen

Cabin Art zorgt vanaf 25 mei voor dat tikkeltje extra kleur in onze gemeente. Het concept is simpel: de kunstenaars brengen een werk aan op één van de strandcabines. Het is al de 16e keer dat we uitpakken met deze unieke openluchttentoonstelling.

Meer lezen

De Vierdaagse vindt dit jaar plaats van 20 tot 23 augustus 2024. 4 dagen die je nu al vrijhoudt in je agenda.

Meer lezen

Ontdek samen met ons de schatten van het erfgoed- en kunstaanbod in Koksijde. Het programma Unieke Stadsprojecten (USP) op Focus/WTV ging op ontdekkingstocht door Koksijde.

Meer lezen

Deze fietszoektocht brengt je langs de mooiste, autoluwe wegen in en rond Koksijde.

Meer lezen

Sinds de oprichting door Guido Six in 1992, maakte het Claribel Clarinet Choir een indrukwekkende reis in de muziekwereld.

Meer lezen

Geen idee? Wij wel. Deze maand verwent cultuurcentrum CasinoKoksijde de (aller)kleinsten en hun ouders met 3 schitterende familievoorstellingen. 3 momenten waarop je wordt meegenomen naar een andere plek…

Meer lezen

In Tij-dingen februari lanceerden we deze oproep tijdens de Maand van de Liefde.

Meer lezen