Het project Reveil brengt mensen samen met woord en muziek. Op zondag 1 november zorgt het evenement naar jaarlijkse gewoonte voor sfeer en warmte. Voor het eerst organiseert Lokaal Bestuur Koksijde een dubbele editie: geniet van de sfeervolle muziek en de poëzie op het Sint-Pieterskerkhof in Koksijde-Dorp en de gemeentelijke begraafplaats van Oostduinkerke.

Gemeentelijke begraafplaats, Oostduinkerke-Dorp

  • Loogaroo (om 10.30, 11.30 en 12.30 uur)
  • poëzie op verschillende locaties op de begraafplaats (doorlopend van 10.30 tot 13 uur)

Sint-Pieterskerkhof, Koksijde-Dorp

  • Les Bandits (om 15.30, 16.30 en 17.30 uur)
  • poëzie op verschillende locaties op het kerkhof (doorlopend van 15 tot 18 uur)

Loogaroo is een duo dat bestaat uit de muzikanten Pablo Golder (accordeon) en Florian De Schepper (akoestische gitaar). Samen spelen beide vrienden ook nog met de funky folky band Zigo en het jazzensemble Les Bandits.

Loogaroo

Les Bandits is een gepassioneerd kwintet (jazz/pop) met Gentse roots. De eigenzinnige composities zijn typerend voor de band, ook door de originele combinatie van instrumenten waardoor stemmige, intieme melodieën afgewisseld worden door ritmische virtuositeit. Wie? Margot De Ridder (zang en keyboard) – Pablo Golder (accordeon) – Florian De Schepper (gitaar) – Matti De Rycke (gitaar) – Jelle Van Cleemputte (contrabas)

Les Bandits

Gratis toegang.
Deze activiteit houdt rekening met de meest recente coronamaatregelen.

Info: cultuur@koksijde.be of 058 53 34 40.

Het project Reveil brengt mensen samen met woord en muziek. Op zondag 1 november zorgt het evenement naar jaarlijkse gewoonte voor sfeer en warmte. Voor het eerst organiseert Lokaal Bestuur Koksijde een dubbele editie: geniet van de sfeervolle muziek en de poëzie op het Sint-Pieterskerkhof in Koksijde-Dorp en de gemeentelijke begraafplaats van Oostduinkerke.