Op 1 november 2022 brengt Sopraan Lies Vandewege op de begraafplaats van Oostduinkerke een selectie uit het klassieke repertoire. Lies Colman begeleidt de liederen en aria’s op haar vleugelpiano.

De muziek van onder andere Bach, Haendel en Wagner wordt afgewisseld met woordkunst. Daar zorgen de warme stemmen van Ariane Vyvey en Sifra Demoen voor. Afspraak om 17 uur. Deze combinatie van muziek en woord zorgt voor een unieke beleving.

De Belgische sopraan Lies Vandewege werkte als soliste samen met vooraanstaande dirigenten als Dirk Brossé en Robert Groslot en bouwde aan een gevarieerd operarepertoire. Pianiste Lies Colman zette zich internationaal op de kaart als soliste en kamermuzikante, ze concerteerde in binnen- en buitenland. Ze werkte mee aan verschillende (inter)nationale radio- en TV-uitzendingen, nam verschillende cd's op en zette ook de stap naar opera en muziektheater.

Ariane Vyvey, K-ambassadeur, brengt samen met dochter Sifra Demoen poëzie van onder meer Stefan Hertmans, Herman de Coninck en Bart Moeyaert.

Tip: breng zelf een kaars of lichtje mee. Je hoeft niet te reserveren en deze activiteit is gratis.
Info: dienst Cultuur en Erfgoed, 058 53 34 40, cultuur@koksijde.be

Campagnebeeld Reveil

© Reveil - omslagfoto: © Patrick De Corte