Vanaf zaterdag 23 maart nodigt Philippe Van Cauteren (artistiek directeur S.M.A.K.) eigentijdse kunstenaars uit in Kunstencentrum Ten Bogaerde. In de tentoonstelling '5+1: Paul Delvaux in dialoog' brengt hij hen samen met Paul Delvaux. 

Wie zijn de hedendaagse kunstenaars? Lysandre Begijn, Joëlle Dubois, Neoza Goffin, Liliane Vertessen en Shirley Villavicencio Pizango. De expo loopt tot eind september. Lees meer in Tij-dingen maart.

Paul Delvaux is één van de iconen uit de Belgische kunst. Hij liet een verstilde mythologische wereld vol vrouwelijk naakt en treinstations na. Dertig jaar na zijn dood is het tijd om het werk van Paul Delvaux in dialoog te brengen met een aantal hedendaagse kunstenaars. Elk op hun manier verkennen ze de menselijke figuur in een sterk veranderende wereld.

Kan je niet wachten?

Buiten, in de stilte en de rust van de middeleeuwse tuin, staan negen monumentale beelden van George Grard. Goed nieuws: deze beelden kan je altijd bekijken. Ook onze huisbrouwerij, in de oude varkensstallen, is een bezoekje waard. Geniet van het unieke zicht op de polders en proef het heerlijke bier.