Speel je graag toneel? Vertel je graag verhalen? Stel je droom niet uit. StAPwest helpt je ommet zelfvertrouwen en plezier te schitteren op de planken. Duik in de wondere wereld van spreken, spelen en fantaseren.

Voor kinderen van 6 en 7 jaar

Volg Podiumkriebels in de eerste graad. Spelenderwijs leer je gedichten, liedjes, toneelspelen, ritmisch bewegen en spelen op slaginstrumenten. Hou je ook van boetseren, schilderen en tekenen? Probeer dan zeker Kunstkriebels, in samenwerking met de Westhoek Academie Koksijde.

Voor kinderen vanaf 8 jaar

In de lessen Woordatelier ontdek je de wereld van de taal. Je leert goed articuleren en klanken juist uitspreken. Controleer je ademhaling om zonder zenuwen voor de klas te staan. Je ontdekt een schat aan woorden, duikt in de verkleedkoffer en je speelt toneel voor publiek of voor je eigen plezier.

Voor jongeren vanaf 12 jaar

Werken aan je houding, expressie, mimiek en taal doe je in de lessen Dramastudio. Een boeiende ontdekking van je expressieve mogelijkheden. Via improvisatie en gerichte opdrachten ontdek je hoe je op een podium beweegt en het publiek boeit met je eigen verhaal of een uitgeschreven tekst. In de lessen Woordstudio leer je je eigen gedachten verwoorden dankzij grote en minder grote schrijvers.

Voor (jong)volwassenen vanaf 15 jaar

Spreken is zilver… goed spreken briljant. Wil je graag werken aan een vlotte en mooie spreektaal? Wil je de scène op om toneel te spelen? Moet je regelmatig speechen of vergaderen en wil je dat op een welbespraakte manier doen? Of wil je je articulatie en spreekvaardigheid verbeteren? Al deze redenen zijn goed om een cursus woordlab voor volwassenen te volgen.

Inschrijven (t.e.m. 30/9)

www.stapwest.bestapwest@koksijde.be – 058 53 33 80 – Helvetiastraat 47/2