Heb je een groot hart voor kinderen? Wil je samen met andere collega’s werken in een opvang? Dan is deze job wat je zoekt. Bovendien krijg je ondersteuning van de dienst Kinderopvang.

Meer lezen

Kom samen met je (klein)kinderen naar de kermis in Oostduinkerke of op Groenendijk en maak leuke herinneringen voor later.

Meer lezen

Een enthousiast team van gediplomeerde leerkrachten geeft kinderen, jongeren en volwassenen alle kansen om zich artistiek, creatief en vakkundig te ontplooien. Volg een cursus muziek, woordkunst & acteren of dans.

Meer lezen

Onzeker of het wel bij je past?
Awel, 't is een match!

 

Meer lezen

Toffe attracties voor groot en klein, dat is Oostduinkerke Kids.

Een echt kinderparadijs waar speeltoestellen en animatie zorgen voor uren speelplezier.

Meer lezen

Sint-Idesbald wordt een grandioos speeldorp. Voor de allerkleinsten is er een kleuterdorp met verschillende springkastelen en een klauterparcours. 

Meer lezen

El Fuerte werd uitgeroepen tot beste slagwerkgroep van het tornooi.

Meer lezen

Een speelstraat is volledig voorbehouden voor spelende kinderen. In zo'n speelstraat spelen kinderen vrij en veilig van 14 tot 20 uur.

Meer lezen

Op zaterdag 1 oktober legt de bib jou in de watten. Je krijgt én een attentie én een fijn programma voorgeschoteld.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een sportieve vrijetijdsinvulling voor jezelf, je kinderen, familie of vrienden? Bekijk dan dit handig overzicht. Haal jouw exemplaar af bij de dienst Toerisme (Zeelaan 303, 8670 Koksijde) en op de gemeentelijke sportdienst (Hazebeekstraat 11, 8670 Oostduinkerke). Je kunt de brochure ook downloaden via www.koksijde.be/sportaanbod

Voor het derde jaar op rij organiseert de sportdienst een hindernisloop voor de lagere scholen van Koksijde en Oostduinkerke. Vanaf dinsdag 20 tot vrijdag 30 september zetten alle kinderen van het 1e tot het 6e leerjaar hun beste beentje voor op de hindernisloop. Het hindernisparcours ligt op sportpark Hazebeek in Oostduinkerke.

Op donderdag 3 en vrijdag 4 november organiseert de sportdienst een sportieve tweedaagse voor kleuters en lagereschoolkinderen.

Meer lezen