Op zaterdag 1 oktober legt de bib jou in de watten. Je krijgt én een attentie én een fijn programma voorgeschoteld.

9.30–11.30 uur: Ken jij het Schelpenvolkje?

Ze slapen in schelpen en zijn piepklein. Heleen Loones en Sarah Decadt schreven een prachtig boek over hun avonturen. Dompel je onder in de wereld van het Schelpenvolkje: luister naar het verhaal, teken, schilder en zing. Voor kinderen van 6 t.e.m. 10 jaar. Gratis inschrijving via koksijde.bibliotheek.be

14–16.30 uur: High tea theedegustatie met theesommelier Carol Bailleul

Kom uitgebreid ruiken, proeven en genieten van een perfect gezet kopje thee en ontdek de wondere wereld van de high tea met bijpassend lekkers. Carol vertelt je ondertussen alles over de kunst het theezetten, de verschillende soorten thee,…  Carol Bailleul is de auteur van het boek Afternoon tea of high tea en organiseert theeworkshops en -proeverijen.

14–16.30 uur: 1,2,3,4 chapeautje van papier…

In de creaworkshop Joupaux van Skriewer ga je met kranten en een nietjesmachine tekeer. Plooien, scheuren, kreuken en rollen zijn hier de bijpassende werkwoorden. Verwacht geen hoedjes zoals jullie allemaal kennen, deze verdienen een bordje Pas op, zwenkt uit. En natuurlijk mag je je eigen hoedjeskunstwerk mee naar huis nemen! Je hoeft je niet in te schrijven, spring gewoon binnen bij Frederik in de bib .Voor kinderen vanaf 5 jaar.

krantenatelier joupeaux