Botsauto's, eendjes vissen en het schietkraam. Klassiekers die nog altijd een glimlach op je gezicht toveren en dat van je (klein)kinderen. Van zaterdag 9 september 2023 tot donderdag 14 september is het terug tijd voor de kermis in Oostduinkerke.

Meer lezen

Het cultuurseizoen start opnieuw. Tijd om je opnieuw in de theaterzetels te nestelen en te genieten van dans, humor en muziek.

Meer lezen

Deelnemen aan cultuur en vrije tijd moet voor iedereen mogelijk zijn en daarom trekken we rond in Koksijde. Van deur tot deur.

Meer lezen

In september start CasinoKoksijde met een (bijna) maandelijkse dansnamiddag voor senioren.

Meer lezen

We blikken terug naar een onvergetelijke 4e editie van ons zomerevent Night of the Proms Summer Edition. Topartiesten als Mama's Jasje, Matteo Bocelli, Laura Tesoro, Meermens, Mark King (Level 42), Sandra Kim én Mr. Eurovision Johnny Logan zongen de pannen van het sterrendak!

Meer lezen

Dit initiatief brengt de buurtbewoners van deze wijk samen en muziek is de ideale manier om te verbinden.

Meer lezen

Zoals elke editie stelden onze diensten een mooi aanbod samen (met een knipoog naar het centrale thema: met hart en ziel). Blikvangers op zondag 10 september zijn de (gratis) rondleidingen van onze nieuwe K-ambassadeurs.

Let wel: vooraf inschrijven is telkens verplicht. Surf hiervoor naar www.koksijde.be/omd en reserveer je plaats. Vol is vol!

Meer lezen