Night of the Proms Summer Edition gaat zeker door deze zomer. Wil je weten hoe het zit met de andere activiteiten?

Meer lezen

De redactie van Tij-dingen selecteerde speciaal voor jou alternatieve uittips in Koksijde. Fijne vakantie!

Meer lezen

Honderdduizenden blokken zorgen voor deze unieke expo die loopt vanaf 3 juli t.e.m. 28 augustus in het cultuurcentrum CasinoKoksijde.

Meer lezen

Met z’n allen herontdekten we de natuurpracht van Koksijde. We beschikken over meer dan 700 hectare natuurgebied en een breed strand: ideaal om ook tijdens de vier seizoenen uit te waaien.

Meer lezen

Met vier surfclubs bekleedt onze gemeente een unieke positie in het watersportlandschap.Brandingssporten winnen aan populariteit: netdaarom besliste Lokaal Bestuur Koksijde om de zwem- en insteekzones te updaten. De watersportzone tussen de surfclubs Sycod en Windekind is 1,7 kilometer lang. Er zijn dan nog twee kleinere insteekzones waardoor watersporters in totaal een gebied hebben van 2,5 kilometer. Ook  Surfschool en Koksijde Yachting Club zijn dus zeker een bezoekje waard.

Meer lezen

We beschikken in onze gemeente over een uniek zwembad op de Zeedijk van Oostduinkerke. 

Meer lezen

Wandelend en fietsend in de pittoreske straten van onze gemeente bots je op prachtige plekken.

Meer lezen

Goed nieuws! Het Kunstencentrum Ten Bogaerde is opnieuw open. Met Dach vind je er een toptentoonstelling met hedendaagse kunst. Geniet van het erfgoed op de site, de bronzen beelden van George Grard én breng een bezoekje aan de nagelnieuwe huisbrouwerij. Santé!

Meer lezen

Het gemeentehuis van Koksijde vormt van 24 t.e.m. 27 september het decor voor de vierde editie van Koket Koksijde. Belgische en internationale floristenteams brengen meesterlijke bloemendecoraties met een knipoog naar onze culinaire badplaats: bloemen met smaak.  

Meer lezen

Door lokaal te kopen, steunen we onze eigen economie en zorgen we voor elkaar. Ontdek onze lokale ondernemers en breng hen zeker een bezoekje. Ze helpen je bij je zoektocht naar het perfecte product.

Meer lezen

De overheid gaf recent groen licht om de cultuursector te heropenen. Sinds 10 juni is het cultuurcentrum weer open. Deze zomer vinden nog  voorstellingen plaats in de Schipgatduinen. Mis dit niet.

Meer lezen

Deze Puzzle-Game  eindigt op
31 augustus en doe op woensdag
11 augustus mee met de fortenbouwwedstrijd voor kinderen. 

Meer lezen