Deze kusttriënnale voor hedendaagse kunst loopt nog tot 7 november. Koksijde kiest als enige voor twee Belgische, vrouwelijke kunstenaars met werk geïnspireerd door lokale verhalen.

Heidi Voet en Els Dietvorst spelen in op het thema van Beaufort 21: hoe heeft de kust de mens veranderd?

Meer lezen

Goed nieuws! Het Kunstencentrum Ten Bogaerde is opnieuw open. Met Dach vind je er een toptentoonstelling met hedendaagse kunst. Geniet van het erfgoed op de site, de bronzen beelden van George Grard én breng een bezoekje aan de nagelnieuwe huisbrouwerij. Santé!

Meer lezen

Deze zomer strijkt de BREEDBEELD openluchttentoonstelling Out of Office neer in de Noordduinen. Leg een fotoparcours van 2,5 km af in dit prachtig stukje natuur. Een parcours met meer dan 70 foto's gemaakt door 50 fotografen.  

Out of Office loopt nog tot 19 september. 

Meer lezen

Tekens vind je overal in allerlei vormen. En dat was vroeger ook zo. We gebruiken ze al eeuwen als communicatiemiddel. Ontdek er alles over in het Abdijmuseum.

Meer lezen

Dit jaar laten de deelnemende kunstenaars zich inspireren door het kunstwerk Driftwood Line van Richard Long en draait alles rond het thema souvenir. Driftwood Line bestaat uit stukken drijfhout die de kunstenaar meenam als aandenken vanop het strand.

Meer lezen

Dit verrassende en hippe evenement is voor het hele gezin mét overnachting in tenten op een exclusieve locatie.

Meer lezen

Strandcabines verwijzen naar zon, zee en vakantie. In Koksijde krijgen de achterwanden van de strandhokjes zelfs een tweede functie dankzij deze tentoonstelling.

Meer lezen

De Keunekapel staat symbool voor Sint-Idesbald als kunstenaarsoord. Ook deze zomer organiseert de dienst Cultuur & Erfgoed talloze tentoonstellingen. Ga ook eens langs in kapel Rozenkrans of galerie Welnis. 

Meer lezen