Ga de uitdaging met vrienden of vriendinnen aan en neem deel aan de fortenbouw.

Meer lezen

Bidden en werken. De monniken konden er niet onderuit. Toch kon de boog niet altijd gespannen staan, ook niet in de middeleeuwen.

Meer lezen

Laat je energie de vrije loop: spring op kleurrijke fruitspringkastelen, swing op heel wat leuke muziek en maak ontzettend veel plezier op Baaldje Kids. Mis het niet.

Meer lezen

Geef je zomervakantie extra glans en schrijf je in voor één van deze workshops. Volwassenen verrassen we met een interessante rondleiding. 

Meer lezen

Waan je een echte garnaalvisser. Trek het water in met visnet en emmer en ga op zoek naar het goud van de zee: de garnaal!

Meer lezen

Benieuwd naar de verhalen over de geestelijke vader van Jommeke? Dan is een bezoekje aan het Huisje Nys-Vermoote een must.

Meer lezen

Verscholen in de prachtige Noordduinen vind je het Vanneuvillehuis. In dit gerestaureerde huisje word je ondergedompeld in de wereld van de Koksijdse kunstenaar Walter Vilain (1938-2019).

Meer lezen

Het Abdijmuseum Ten Duinen is dé plek waar geschiedenis tot leven komt! Een echte must-visit, zeker voor jonge gezinnen! Ontdek heel wat boeiende activiteiten en evenementen, speciaal ontworpen voor jong én oud. 

Meer lezen